DHMİ Min flygguide-applikation laddades ner till 3 tusen enheter på tre månader

dhmi min flygguide-applikation laddad ner till tusen enheter per månad
dhmi min flygguide-applikation laddad ner till tusen enheter per månad

Transport- och infrastrukturministeriet uppgav att DHMİ Flight Guide-applikationen, som är passagerar- och användarvänlig med sin moderna infrastruktur och användbara gränssnitt, fortsätter att utvecklas kontinuerligt för att möta passagerarnas rese- och kommunikationsbehov i linje med era krav.

 Min flygguide har laddats ner till 3 44 enheter på tre månaderFörklarade att Flight Guide-applikationen som utvecklats av State Airports Authority (DHMİ) började användas på cirka 3 tusen enheter på tre månader, uppgav ministeriet att applikationen för närvarande fungerar på cirka 44 tusen enheter; På Min flygguide rapporterade han att nästan 44 tusen personer har spårat sina flygningar, 50 tusen personer har haft nytta av gratis internettjänst och 6 personer har gjort sina HES-kodförfrågningar.

Med tanke på att två nya funktioner lades till i My Flight Guide-applikationen i november 2020 meddelade transport- och infrastrukturministeriet att webbtjänsten och HEPP-kodfrågtjänsten som mottogs från ministeriet och Check-Send-tjänsten, där medborgarna snabbt kan förmedla sina åsikter och förslag om flygplatserna, har lanserats. Ministeriet uppgav att medborgarna kan dra nytta av gratis internet upp till 2 gigabyte som erbjuds via mobilapplikationen på flygplatserna och att tack vare de omedelbara aviseringarna som ska skickas har också flyguppdrag för passagerare försvunnit.

 Omedelbar flygspårningsapplikation i luften är planerad att aktiveras

Ministeriet uppgav att det under första halvåret i år planeras att tillhandahålla intern navigeringstjänst över planplanerna för alla flygplatser och att aktivera applikationen Instant Flight Tracking (Flight Radar).

Med ”My Flight Guide”, som togs i bruk i oktober, kan användare få tillgång till flyginformation genom att skicka ett meddelande till DHMİ Flight Information System på Facebook Messenger, ett omnämnande till @dhmiucus-informationskontot på Twitter och DHMİ Flight Information System Application via Turkcell Bip.

Min Flight Guide-ansökan togs i bruk den 15 oktober 2020 med en ceremoni som hölls vid Esenboğas internationella flygplats, där minister för transport och infrastruktur Adil Karaismailoğlu deltog.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar