Speciellt kollektivtrafikarrangemang för restriktioner och helger i Izmir

Särskilda kollektivtrafikarrangemang i Izmir för restriktioner och helger
Särskilda kollektivtrafikarrangemang i Izmir för restriktioner och helger

Kollektivtrafikinstitutioner och organisationer som är anslutna till Izmir Metropolitan Municipality omorganiserade sina expeditionsplaner i enlighet med de beslut som fattades av inrikesministeriet inom ramen för kampen mot pandemin. Sex privata busstjänster som betjänar hälso- och sjukvårdspersonal på specialrutter fortsätter sina resor vid vissa tider varje dag.


I enlighet med det senaste cirkuläret som utfärdats av inrikesministeriet inom ramen för bekämpning av koronavirus kommer utegångsförbud att begränsas efter 21.00:XNUMX på vardagar och hela dagen på helger. ESHOT General Directorate anslutet till Izmir Metropolitan Municipality, Izmir Metro och Tramway Inc. och İZDENİZs generaldirektorat gjorde särskilda arrangemang för tidtabell, begränsningstid och dagar. I İZBAN, som drivs av partnerskapet mellan TCDD och İzmir Metropolitan Municipality, planerades i enlighet med utgångstiderna.

  • Normal beställning fram till 21.00 på vardagar
  • Nuvarande flygplaner kommer att tillämpas på alla linjer fram till 21.00:XNUMX på vardagar.
  • ESHOT-bussar fortsätter sina flygningar till 21.00 huvudlinjer efter 89:XNUMX på vardagar och på helger.
  • I İZBAN, efter kl. 21.00, kommer det att finnas en reseapplikation om 24 minuter till sista dagen på dagen.
  • Konak och Konak med tunnelbana Karşıyaka På vardagar mellan 21.00-00.20 kommer tidszoner att äga rum var 30: e minut. På helgerna genomförs resor i alla tre systemen var 06.00: e minut mellan 00.20-30.
  • I İZDENİZ på vardagar kl. 21.00 och 22.00, Bostanlı-Karşıyaka- Det finns ringtjänster till vandrarhemmet. Herrgård-KarşıyakaRingtjänster från Bostan kommer att vara kl. 21.30 och 22.30. På Bostanlı-Üçkuyular-linjen kl. 21.30 från Bostanlı; 22.00 avgår "kryssningsfartyget" från Üçkuyular. Bostanlı på lördagar och söndagarKarşıyaka- Det kommer att finnas ringtjänster på Konak-linjen. Fartygen avgår från Bostanlı kl. 08.00-11.00-14.00-17.00-20.00; Det avgår från Konak kl 08.30-11.30-14.30-17.30-20.30.

Sex rader för vårdpersonal

Sex specialtjänster som tillhandahålls av generaldirektoratet för ESHOT gratis för sjukvårdspersonal kommer att fortsätta att fungera varje dag under hela veckan i enlighet med sjukhusens skifttid. Bussar med skylt "For Paramedics"; Buca, Gaziemir, Güzelbahçe, Karşıyaka och Yenişehir vid vissa tidpunkter på morgonen och kvällen. Ruttinformation och tidtabeller är som följer:

Buca-service

Shuttlefordon avgår från journalisten Writer İsmail Sivri Boulevard; Buca Üçkuyular, Özmen Avenue, Seyfi Demirsoy Hospital, Forbes Street, Cemil Şeboy Street, Running Road Street, Şirinyer, Mehmet Akif Street, Yeşillik Avenue, Eski İzmir Street, Ali Rıza Avni Boulevard, Bozyaka Training and Research Hospital, Journalist Hasan Tahsin Street, Polat Caddesi följer rutten för İKÇÜ Yesilyurt Atatürk Training and Research Hospital. Fordon; 06.15 / 14.15 från Gediz; İKÇÜ avgår från Atatürk Training and Research Hospital kl. 07.15 / 15.15.

Gaziemir-tjänst

Gaziemir-busstrafik från sista hållplatsen; 80 Street, 73 Street, Abdülhamit Yavuz Street, Gaziemir Nevvar Salih İşgören Hospital, Önder Street, Akçay Street, Yeşillik Street, Halide Edip Adıvar Street, 2904/1 Street, Saim Cikrikci Street, Bozyaka Training and Research Hospital, Ordu Street, Mizrakli Street Följer vägen Polat Street, İKÇÜ Yeşilyurt Atatürk Training and Research Hospital, İhsan Alyanak Street, Hıfzıssıhha Junction, İnönü Street, F.Altay Square, Mithatpaşa Street, Dokuz Eylül University (DEU) Hospital. fordon; 07.30 från Gaziemir Last Stop; Den avgår från DEU-sjukhuset mellan 08.30 och 16.30.

Güzelbahçe-tjänst

Pendelbussen från busshållplatsen Güzelbahçe; 565 Street, Erler Street, Şehit Kemal Street, 884 Street, Seferihisar Street, Mithatpaşa Street, DEU Hospital, F.Altay Square, İnönü Street, Hıfzıssıhha Street, İhsan Alyanak Street, Polat Street, İKÇÜ Yeşilyurt Atatürk Street and Hospital Hospital, Följ vägen Ordu Street, Saim Cikrikci Street, Bozyaka Training and Research Hospital. fordon; 07.00 från Güzelbahçe Last Stop; Den avgår från Bozyaka sjukhus mellan 08.15 och 16.30.

Karşıyaka Girne-service

Karşıyaka Pendelbussen som avgår framför Mc Donalds på Girne Street; Den kommer att följa vägen till Girne Boulevard, Anadolu Street, Egekent Junction, Anadolu Street, Çiğli Altgeçit, Airport Street, 8780/1 Street, Çiğli Regional Training Hospital, Ata Sanayi District Polyclinic. fordon; Girne Mc Donald's framför 07.50; Den avgår från Çiğli Regional Training Hospital klockan 16.30.

Karşıyaka Egekent 2 Service

Pendelbuss som avgår från Egekent 30 augusti District; İzmir-Çanakkale Road, Anadolu Street, Şemikler Junction, Erdoğan Akkaya Street, Karşıyaka Oral and Dental Health Center, Ordu Boulevard, Composer Yusuf Nalkesen Street, Cihat Kora Anatolian High School, Ordu Boulevard, Girne Boulevard, Cemal Gürsel Street, Anadolu Street, Altınyol, Liman Street, Halkapınar, Pakistan Boulevard, Food Market 1202/2 Street, Veterans Caddesi, Tepecik Training and Research Hospital och Dr. Suat Seren bröstsjukdomar och kirurgisk träning och forskningssjukhus följer vägen. fordon; 2 från Egekent 07.00 Last Stop; Den avgår från Tepecik Training and Research Hospital klockan 16.30.

Halkapınar - Kemer Service

Pendelbuss som avgår från Halkapınar Transfer Center; Pakistan Boulevard, Food Market 1202/2 Street, Gaziler Street, Tepecik Training and Research Hospital, Dr. Suat Seren bröstsjukdomar och kirurgisk träning och forskningssjukhus, Izmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Hospital, kommer att följa Kemer Transfer Center. fordon; 06.45 / 08.30 från Halkapınar; Den avgår från Kemer kl. 07.15 / 09.15.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser