Mavişehir Coastal Rehabilitation Project fortsätter snabbt

Mavisehirs kustrehabiliteringsprojekt fortsätter snabbt
Mavisehirs kustrehabiliteringsprojekt fortsätter snabbt

Izmir Metropolitan Municipality fortsätter snabbt Coastal Rehabilitation Project i Mavişehir, vilket kommer att sätta stopp för översvämningarna orsakade av havsnivån, särskilt under vintermånaderna. Det rapporterades att 32,5 meter av 2 88 500 meter betong i vatten slutfördes medan lagen arbetade i intensiv takt för att slutföra XNUMX miljoner lira-investeringar som kommer att avsluta problemen för invånarna i Mavişehir före tidsfristen.


Coastal Rehabilitation Project, som initierades av Izmir Metropolitan Municipality för att förhindra översvämningar i Mavişehir, som ligger under havsnivån, särskilt när havet stiger, fortsätter snabbt. Betydande framsteg gjordes på kort tid i de arbeten som utfördes av Institutionen för vetenskap på den 2 kilometer långa kustlinjen som börjar från Deniz Kent Restaurant nära Peynircioğlu Stream och inkluderar Mavi Ada-regionen mot norr. I kustområdet har 4 meter av 2 88 500 meter betong i vatten gjort XNUMX meter under marken för att förhindra översvämningar som kan uppstå på grund av svullnad av havsvatten och havsvattenpassage under marken. Grävningen av berget befästning som ska rekonstrueras i den främre delen har också börjat.

Havsvatten kommer att blockeras

Berget befästning som ska rekonstrueras i den främre delen kommer att skydda området från vågeffekten. Berget befästningar som ska byggas kommer att vara cirka 1,5 meter över havet. Dessutom påbörjades byggandet av en 750 meter lång regnvattenledning för att samla upp regnvattnet i bostadsområden. Det uppsamlade vattnet kommer att släppas ut till havet genom pumparna i den nuvarande pumpstationen. Inom ramen för projektet kommer det att finnas en 55 meter lång havsstege och ett klassrum i vattnet där barn kommer att lära känna fåglarna för att stärka medborgarnas anslutning till havet. Detta område kommer också att användas för konstnärliga evenemang. Arbetet, som kostar 32,5 miljoner lire, kommer att slutföras i augusti 2021.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser