Tesla bygger en ny fabrik i Kina för Super Charge-kolumner

tesla bygger en ny fabrik i Kina för laddning av kolumner
tesla bygger en ny fabrik i Kina för laddning av kolumner

Tesla, som etablerade sin första produktionsanläggning utanför USA i Kina, har nu börjat lägga till en ny anläggning för att producera laddare. Den nya fabriken, som förväntas vara i drift 2021, kommer att ge Tesla-gruppen möjlighet att utöka sitt kompressornätverk.


Tesla, som etablerade sin första produktionsanläggning utanför USA i Kina, har nu börjat lägga till en ny anläggning för att producera laddare. Den nya fabriken, som förväntas vara i drift 2021, kommer att ge Tesla-gruppen möjlighet att utöka sitt kompressornätverk.

Förutom Teslas tillverkning av bilar har det också tillverkat snabbladdningskolonner placerade på stationer sedan 2012. Laddarna som hittills tillverkats i sin fabrik i Fremont, Kalifornien, kommer snart att produceras i Kina. Tesla håller på att avsluta sina kontakter med myndigheterna för att bygga denna anläggning ...

En investering på 2021 miljoner yuan (42 miljoner dollar) kommer att göras för fabriken, som kommer att byggas nära Teslas jättefabrik i Shanghai, kallad 'gigafactory', och kommer att starta produktionen i februari 5,36. Enligt ett dokument från Teslas chefer till de kinesiska myndigheterna kommer denna nya anläggning att producera 10 tusen kompressorer varje år. Det är ingen tillfällighet för Tesla att Kina valdes för denna nya produktionsanläggning. Kina, sett som en nyckelmarknad av tillverkaren, är ett land som förtjänar att vara kontaktpunkten för alla viktiga utvidgningar med sin 1,4 miljarder invånare.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser