Istanbulkart-ägare kommer att kunna betala när som helst som passerar MultiNet Food Card

Goda nyheter till Istanbulkart-ägare
Goda nyheter till Istanbulkart-ägare

Den nya generationens finansiella teknikgrupp Multinet Up och Belbim AŞ, företaget Electronic Money and Payment Services i Istanbul Metropolitan Municipality, har undertecknat ett viktigt samarbete. Inom ramen för samarbetet kommer tusentals restauranger, kaféer, bufféer och lokala marknader att läggas till i Istanbulkarts användningsområde, kollektivtrafiken och livskortet, som erbjuder en betalningslösning till miljontals invånare i Istanbul. Från och med den 27 november 2020 kommer Istanbuliter att kunna betala med sin Istanbulkart vid varje punkt där MultiNet-måltidskortet passeras.


Utöver att vara ett transportkort, genomför İstanbulkart olika samarbeten för att bli ”Stadens livskort”. Betalningar kan göras med Istanbulkart på marknader, online shopping, museer, taxibilar, kaféer-restauranger och många fler. Istanbulkart har nu lagt till 30.000 XNUMX nya poäng till sin betalningskanal med samarbetet med Multinet Up.

Partnerskapet med Belbim AŞ, pionjären inom elektroniska betalningssystem med den nya generationens finansiella teknikgrupp Multinet Up, erbjuder 18 miljoner Istanbulkart-användare privilegiet att få kontaktlös betalning från den minsta kiosken med Multinet Up betalningsinfrastruktur till lokala marknader och stora restaurangkedjor. denna praxis kommer att spridas gradvis MultiNet kommer att finnas tillgängligt på 30.000 XNUMX poäng i hela Turkiet under den kommande perioden. Istanbulkart, transport och transport fortsätter inte spridningsinsatser med ett enda kort för varje betalning, Multinet Up viktigt Med den ökade användningen med samarbetet kommer endast att fortsätta att fungera i alla inte i Istanbul, Turkiet.

Istanbulkart fortsätter att sprida sina tjänster överallt och inom alla områden och att skapa projekt som kommer att beröra Istanbuls invånares liv och tillföra värde. Medan de snabbt uppnår sina mål att bli utbredda inom digitalisering och icke-transportbetaltjänster, går det steg för steg mot att skriva en guide till att bo i staden med ett enda kort. Med 30 tusen nya poäng till betalningsnätverket inom ramen för Multinet Up-samarbetet, är Istanbulkart glada över att kunna erbjuda sina ägare en ny upplevelse.

Multinet Up, ett finansiellt teknikföretag som tillhandahåller betalningssysteminfrastruktur till medlemsföretag, gör skillnad i branschen genom att stödja lösningar som gör livet enklare för sina kunder med innovativa affärsmodeller. Multinet Up, som inkluderar 18 miljoner Istanbulkart-användare i sitt ekosystem, erbjuder Istanbulkart-ägare möjlighet att dra nytta av fördelarna med Multinet Up-teknik på kaféer, restauranger och marknader.

Multinet Up, som har förvandlat sektorerna inom alla dess verksamhetsområden och varit banbrytande för den digitala omvandlingen av sina intressenter sedan den grundades, har alltid bryt grunder och innovationer. Multinet Up, som lanserade kontaktlös betalning 2014 för första gången och lanserade mobilplånboksprogrammet MultiPay sedan 2015, slog ny mark med MultiPOS-applikationen som den lanserades förra året, och den kan endast användas i restauranger, kaféer och stormarknader med mobiltelefoner utan behov av fysiska POS-enheter. Det startade en ny era inom betalningssystem genom att göra det möjligt för dem att ta emot betalningar.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser