Elfordonsindustrin låg på bordet vid Petronas konferens!

elfordonsindustrin läggs på bordet vid petronasin-konferensen
elfordonsindustrin läggs på bordet vid petronasin-konferensen

Petronas, ett av världens ledande oljebolag och pionjärer på marknaden för mineralolja, avslöjade trender och framtida möjligheter i elfordonsvärlden med Electric Vehicle (EV) Fluids Web Conference.


Petronas, ett av världens ledande oljebolag och pionjärer på marknaden för mineralolja, avslöjade trender och framtida möjligheter i elfordonsvärlden med Electric Vehicle (EV) Fluids Web Conference. Konferensen som ger insikter för miljövänlig teknik till anställda och företag inom elfordonsindustrin; Det hölls med 150 utställare bestående av branschledande experter, OEM-partners, akademiker och leverantörer från hela världen. Under den 90-minuters webbkonferens som syftar till att ta flytande teknologier för framtiden för e-transport vidare; Försäljningen av elfordon (EV), batteri (BEV) och uppladdningsbart elfordon (PHEV) fortsatte att växa stadigt. Synen dominerade vid konferensen att COVID-19-processen hade en negativ inverkan på utvecklingen av elektrifiering, bildelning och autonoma körområden, men att försäljningen skulle öka igen 2022.

Petronas höll vätskekonferensen för elfordon (EV) för att stödja tillväxten av elektrisk rörlighet i en grönare och mer hållbar framtid. Under den 90-minuters webbkonferens som syftar till att ta flytande teknologier för framtiden för e-transport ytterligare; 150 utställare från branschledande experter, OEM-partners, akademiker och leverantörer från hela världen deltog.

Elektrofordonets vätskor Webbkonferens avslöjade viktiga möjligheter för bilindustrins framtid. Vid konferensen, som belyser tillväxten och nya trender inom detta område; Försäljningen av elfordon (EV), batteri (BEV) och uppladdningsbart elfordon (PHEV) fortsatte att växa stadigt. Ökningen i fråga var viktig för att visa att konsumenternas trend att byta till el kommer att bli starkare den kommande perioden. I webbkonferensen som Eric Holthusen modererade, chef för PLI Technology tillsammans med FEV Consulting GmbH; Det betonades att speciella vätskor för användning är viktiga för att ge effektiv kylningsprestanda för elektriska drivenheter (EDU) och batterier. Det anges att testutrustning och metoder har utvecklats med FEV och Imperial College för att utveckla vätskor i enlighet med branschstandarder som kan anpassas till varje kunds design och användningsområde.

Fullt stöd från Petronas till elvärldens värld!

Petronas PLI: s chef och koncernchef Giuseppe D'Arrigo utvärderade frågan och uppgav att COVID-19-utbrottet påverkade den ekonomiska strukturen över hela världen och att Petronas producerade nya lösningar i förändrade arbetsflöden. ”Innovativa lösningar och tillvägagångssätt i våra produkter bygger på ett gemensamt mål; hållbarhet. Detta driver oss att fortsätta använda våra olika Fluid Technology Solutions ™ för att växa e-transportindustrin för en renare och mer hållbar framtid, säger han. Understryker att elektriska transporter bör utvecklas snarast för att agera inom klimatskyddsplanen, D'Arrigo; ”Webbkonferensen för elfordonsvätskor fokuserar på att utveckla partnerskap med likasinnade och svara på de utmaningar som fordonsindustrin står inför. "Vi vill fortsätta vårt samarbete med OEM-partners, Tier 1-leverantörer och akademiker för att skapa ett innovations- och kunskapsdelande ekosystem för att gå framåt tillsammans mot en mer hållbar framtid."

Elfordonsförsäljningen ökar igen 2022!

Elizabeta Žalac, en av deltagarna i Rimac Automobili-företaget, gjorde utvärderingar om 2021-förutsägelserna för elfordonsindustrin. Žalac; ”Även om biltillverkare accelererar sina elfordonsprogram på grund av extremt strikta och krävande utsläppsnormer, påverkar övergången till COVID-19 utvecklingen av fordonsdelning och autonoma körområden, och denna påverkan kommer att fortsätta 2021. Minskningen i fordonsförsäljningen förväntas fortsätta och öka igen 2022. "Marknaden kommer sannolikt att se en brytpunkt när batteriets prestanda fortsätter att förbättras och laddningsinfrastrukturen blir utbredd." Tillägget att framtiden för e-transport är spännande och konferensen har bidragit till branschen, sade Žalac, "The Electric Vehicle Fluids Web Conference har varit en avgörande roll i utvecklingen av elfordon och därför e-transport när det gäller batteripaket och växelriktarkylning. "Det hjälper det att komma ikapp med de senaste applikationerna och teknikerna."


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser