Med estetisk operation kan du eliminera storleken på dina bröst från att vara ett problem

dr universum
dr universum

Det är nu möjligt att bli av med det obehag som orsakas av brösten med ett litet ärr med bröstminskningsoperationen applicerad på stora bröst, vilket är ett av kvinnors vanliga problem. Dessutom har kvinnor båda bröst som är proportionella mot kroppen och minskar risken för bröstcancer. Bröstförminskning Det är bland de operationer som utförs noggrant av expertgruppen i Op.Dr. Evren Workers 'Clinic, som sticker ut med sin framgång i Istanbul och dess omgivningar. På Dr. Evren Workers Clinic antas alltid en öppen kommunikationsstil med patienterna, detaljerna om patienterna undersöks och deras förväntningar lyssnas. Och viktigast av allt delas information på ett tydligt sätt som förhindrar dem från att ha orealistiska förväntningar på verksamheten i fråga.


I den enklaste definitionen utförs bröstminskningskirurgi för att minska bröstvolymen och få den perfekta formen. Operationen, som tar i genomsnitt 2-2,5 timmar, utförs under narkos. Proceduren utförs mestadels med ett snitt som omger bröstvårtan, det vill säga areola, i en cirkel och går rakt ner och ibland förvandlas till en inverterad T-form beroende på bröstets storlek och ärren börjar suddas ut över tiden. Mild och måttlig smärta som kan kännas efter operationen kan lindras med hjälp av enkla smärtstillande medel som ordinerats av läkaren. Förband avlägsnas vanligtvis den andra eller tredje dagen efter operationen och patienten börjar återgå till sitt normala liv. Det kan vara nödvändigt att använda en sport-BH i cirka 2 veckor efter operationen.

Bröstminskningsoperationer kan tillämpas på personer som inte är nöjda med bröstets storlek och / eller hängande, ibland på grund av strukturella skäl eller efter graviditet eller på grund av viktökning. Bröstminskningskirurgi är bland de operationer som gör personens liv enklare när det gäller hälsa och livskvalitet, eftersom det av estetiska skäl orsakar en ökad självförtroende hos personen. Vid bröstreduceringsoperationer avlägsnas först överflödig vävnad och hud i bröstet för att få bröstet till önskad storlek. Sedan bringas bröstvårtan till den position som den ska vara utan att separera från bröstet. Således reduceras och lyftas bröstet. I bröstminskningsoperationer syftar det till att ge bröstet en helt symmetrisk form som är proportionell mot kroppen. Metoden som ska användas under operationen bestäms av patienten. I detta skede beaktas tillståndet för patientens bröst och mängden vävnad som ska avlägsnas. Under operation för bröstminskning; Huden öppnas och bröstvårtan lyfts uppåt utan att lämna ryggen och vävnaden och överflödig hud i bröstet avlägsnas. Tack vare denna teknik finns det inget hinder för amning eftersom mjölkkanalerna inte skadas och att patienten inte upplever någon känselförlust.

Tack vare bröstreduceringsoperationer elimineras obehag som ryggsmärtor orsakade av stora bröst, vävnadsbucklor och hudirritationer orsakade av behåar och hållningsstörningar. Samtidigt kan patienten också dra nytta av att ha brösten som är upprätta, symmetriska och i den form de vill ha, och som är i perfekt proportion till kroppen efter operationen. Problem som oförmågan att bära önskade kläder på grund av bröststorlek och vissa begränsningar för fysiska aktiviteter elimineras också med bröstreducerande estetiska operationer.

Det finns ett minimalt ärr i bröstminskningsoperationer, som i många estetiska operationer. De återstående ärren förvandlas till mycket tunna och inte så uppenbara vita linjer över tiden.

Du kan få fantastiska bröst

Bröstförstoring Det är bland de mest föredragna estetiska operationerna av kvinnor i många metropoler som Istanbul. I bröstförstoringsoperationer syftar det till att öka bröstvolymen genom att placera proteser i bröstvävnaden. Bröstförstoring, som ofta appliceras på bröst som är strukturellt små eller bröst som krymper eller bleknar efter födseln, rekommenderas att appliceras tillsammans med bröstlyft i fall där brösten hänger och hänger.

Proteserna som används vid bröstförstoring är gjorda av silikon och kan klassificeras som plana eller grova efter deras yttre yta och runda och släppa efter deras form. Protesens typ och storlek som ska användas vid bröstförstoring avgörs efter formen och mätningen av bröstet efter patientens undersökning.

Vid bröstförstoring kan bröstproteser placeras i bröstet med olika ingångspunkter. Även om den nedre böjningen av bröstet, bröstvårtan och armhålan i allmänhet används, är valet av kirurg och vilken typ av protes som ska användas också effektiva för att bestämma platsen för snittet. Silikonproteser kan placeras under bröstvävnaden med bröstförstoring, under bröstväggsmuskelen under bröstet eller under bröstmuskeln ovanför och under bröstvävnaden som den dubbla planen. Även om placeringen av silikonprotesen under musklerna orsakar viss smärta under den postoperativa perioden är det känt att problemen som kommer att uppstå efter operationen är mindre. När man bestämmer storleken på bröstprotesen, förutom patientens önskemål, beaktas också bröstväggens struktur och bredd. Om proteser med större diametrar än vad som bestämts enligt mätningarna används kan överflöd på ovansidan och sidorna resultera i onaturliga resultat.

För detaljerad information: https://drevrenisci.com/


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser