Fungerar Metro, Metrobus, Marmaray på helgen i Istanbul?

Weekendbegränsningsarrangemang från ibb till järnvägssystem
Weekendbegränsningsarrangemang från ibb till järnvägssystem

Åtgärder som ska genomföras för att bekämpa koronavirus aktiveras kl 20.00 idag. Istanbul Metropolitan kommun omorganiserade järnvägssystemet tariff på grund av utegångsförbud begränsningar som ska tillämpas på helgerna. Inga ändringar kommer att göras på buss-, tunnelbuss- och sjötransporttjänster.


Från och med denna kväll kommer inga ändringar att göras på IETT-bussar, tunnelbana, City Lines-färjor och privata marinmotorer på grund av utegångsförbudsbegränsningarna på helgerna.

I privata offentliga bussar och redbud-bussar kommer frekvensen att minskas till 15 minuter på linjerna som kör ofta. De med ett bredare resesortiment kommer inte att ingripa. Säkerhetskopiering av vagnparken kommer att finnas tillgänglig för trafikerade linjer. Om det behövs kommer ytterligare resor att göras av flottans ledning.

Finns det tunnelbana-, linbana- och spårvagnsekspeditioner på helgerna?

Tunnelbana, linbana och spårvagn fortsätter med det nuvarande arbetsschemat på vardagar.

På helgerna, mellan 06:00 - 09:00 och 20:00 - 24:00, fortsätter flygningar för medborgare på ledighet med 15 minuters mellanrum. Antalet bussar kommer att ökas mellan 09:00 och 10:00. Mellan 10:00 och 20:00 kommer helgerna att arbeta enligt det normala schemat.

Linjeturerna som ska göras med det aktuella schemat på vardagar, på helgerna kommer endast att genomföras mellan kl. 10 och 00 enligt nuvarande helgschema.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser