Aksaray Railway uttryckt på TOBB Economy Council

Aksaray-järnvägen nämndes under tobaksekonomin
Aksaray-järnvägen nämndes under tobaksekonomin

Turkiets Chambers and Stock Exchanges Union (TOBB) President Rifat Hisarcıklıoğlu, President Recep Tayyip Erdogan och flera ministrar med deltagande av TOBB Twin TOBB Turkey Economic Council öppning som hölls i Towers, i sitt tal, uttryckte Aksaray Railway-behov.


TOBB-president M. Rifat Hisarcıklıoğlu värd för Turkiets råd för ekonomi; President Recep Tayyip Erdoğan, vice president Fuat Oktay, minister för finans och finans Lütfi Elvan, minister för jordbruk och skogsbruk Bekir Pakdemirli, handelsminister Ruhsar Pekcan, kultur- och turismminister Mehmet Nuri Ersoy, minister för industri och teknik Mustafa Varank, minister för transport och infrastruktur Adil Karaismailoğlu och TOBBs styrelseledamöter via videokonferens från TOBB Twin Towers Conference Hall.

I sitt tal påminde TOBB-president M. Rifat Hisarcıklıoğlu om att de lanserade de ekonomiska råden 2003 på uppdrag av president Erdoğan, ”Du har alltid varit med oss ​​sedan dess. Du gav mycket goda nyheter i den här salen. Du vet, i år kunde vi inte hålla en generalförsamling på grund av pandemin. Men tack, välkommen till hjärtat av den turkiska näringslivet för att lyssna på våra problem och rådfråga lösningar ”.

På tal om det ekonomiska råd där Aksaray har uttryckt behovet av järnvägar mest i Central Anatolien, gjorde ATSO: s ordförande Göktaş ett uttalande. ”På grund av Covid-19-pandemin som påverkade världen hölls TOBB Economic Council online i år via Webinar-programmet. Medan vår president Recep Tayyip Erdoğan och TOBB-president M. Rifat Hisarcıklıoğlu gav positiva budskap till vårt lands ekonomi och näringsliv uttryckte Aksaray också behovet av järnvägar. De steg vi har tagit för att förverkliga järnvägsförbindelsen Ulukışla-Aksaray så snart som möjligt har börjat bära frukt för varje dag som går och har börjat uttryckas på varje plattform.

Investeringar och vi börjar in i en period denna period kommer att rekonstrueras förtroendemiljö om kraven uppfylls järnväg Aksaray i centrala Anatolien, en av Turkiets största stad kommer att vara i Aksaray OSB. Inhemska och utländska investerare har börjat se Aksaray som ett attraktionscenter. Medan sådana situationer, om de kommer att kasseras, kommer Aksaray-stiftelserna i en ny industristad i Turkiet och i synnerhet utländska investerare att dra nytta av vårt lands och Aksarays möjligheter. I detta sammanhang vill vi uttrycka vår tacksamhet till vår TOBB-ordförande för att uttrycka den järnväg som vår stad behöver vid Ekonomiska rådet. Förhoppningsvis kommer Aksaray att nå järnvägen så snart som möjligt med ansträngningar och ansträngningar från våra kära guvernör, suppleanter, borgmästare och icke-statliga ordförande. Jag hoppas att meddelandena i rådet kommer att ge lycka till vårt land och vår näringsliv ”.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser