EGO arrangerar buss- och tunnelbanetimmar under helgen

ego ordnade buss- och tunnelbanetimmar för helgen
ego ordnade buss- och tunnelbanetimmar för helgen

För att hålla hastigheten på spridningen av coronavirus (Covid-19) epidemin under kontroll, i enlighet med utegångsförbud begränsningar som vidtagits av Ankara Governorship Provincial General Hygiene Institution (UHK) och Public rekryterings Exam (KPSS) kommer att hållas på söndag, har EGO generaldirektoratet ANKARAYs öppettider ordnades.


Enligt UHK: s beslut nr. utgångsbegränsning gäller.

Lördag 21 november 2020 och söndag 22 november 2020, då utegångsförbudet kommer att tillämpas, mellan 20.00-24.00, när Metro och ANKARAY inte fungerar, kommer våra (EK1) linjer att tillhandahållas från tunnelbanan och ANKARAY till Röda halvmånen. På våra linjer som erbjuder ringtjänst från distrikten till centrum eller till tunnelbanestationerna avgår våra bussar var 20.00: e minut från kl. 60.

På grund av det faktum att KPSS gymnasieexamen kommer att hållas den 22 november 2020 samtidigt kommer vår tunnelbana, ANKARAY och bussar att fortsätta att fungera enligt sina normala scheman mellan 06.00-10.00. Förutom våra befintliga verksamhetslinjer kommer 43 ytterligare tjänster att tillhandahållas på 77 linjer för KPSS.

Uppdateringarna kan nås från mobilapplikationen i EGO CEP och från adressen "www.ego.gov.tr" på webbplatsen för vårt företag.

För busservice avgångstimmar KLICKA HÄR För reviderade busstider för KPSS KLICKA HÄR

Tågtabell för järnvägssystem för Metro, ANKARAY KLICKA HÄR


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser