Tesla 7-sits modell Y-produktion börjar i november

tesla-7-sits-modell-y-produktion-börjar i november-
Tesla 7-sits modell Y-produktion börjar i november

Teslas VD Elon Musk meddelade på sitt personliga Twitter-konto att Tesla kommer att börja producera den 7-sitsiga modellen Y i november. Model Y-kunder måste dock betala 3000 dollar extra för detta alternativ. Således uppstod ett nytt fordonsalternativ för stora amerikanska familjer med många barn och ofta hundar.


Model Ys, Teslas elektriska mini-SUV: er, kan nu köpas för knappt 50 XNUMX dollar med en skattefördel. Musk har meddelat att rabatter kan göras på dessa modeller de senaste månaderna. Det förväntas därför att priset på Model Y kan minska nästa år.

En annan nyhet från Model Y-ledet är att Tesla kommer att starta produktionen av fordonet vid Gigafactory i Berlin. På detta sätt planerar Musk att sälja Tesla till europeiska kunder till ett överkomligt pris.

Tesla kommer också att tillverka modell Y-batterier vid sin fabrik i Berlin.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser