Byrån för utveckling av östra Svarta havet för att rekrytera 6 kontraktspersoner

Byrån för utveckling av östra Svarta havet för att rekrytera 6 kontraktspersoner
Byrån för utveckling av östra Svarta havet för att rekrytera 6 kontraktspersoner

Byrån för utveckling av östra Svarta havet, artikel 15 g och artikel 7 i presidentdekretet om organisation av ministerier anslutna, associerade och närstående institutioner och organisationer och andra institutioner och organisationer nr 2018 publicerade i officiella tidningen daterad 30479/4/187 och numrerade 200 och i enlighet med bestämmelserna i personalförordningen för utvecklingsbyråer, som utarbetades baserat på bestämmelserna i fjärde stycket i tilläggsartikel 27 i dekretets lag nr 6 daterad 1989/375/28 och publicerades i officiella tidningen daterad 29/5/2019 och numrerad 30788, TR90 nivå 2-regionen (Artvin, Giresun) , Provinserna Gümüşhane, Ordu, Rize och Trabzon), som vill tjäna och bidra till utveckling och utveckling, öppna för innovation, utveckling och kommunikation, självsäkra, kunna tänka analytiskt, anpassa sig till förändrade arbetsförhållanden, agera med service och utvecklingsmedvetenhet och ansvar, resehinder 4 (fyra) experter, 1 (en) juridisk rådgivare och 1 (en) intern revisor Det kommer att upphöra. Centret för utvecklingsbyrån östra Svarta havet ligger i Trabzon och byråns verksamhetsområden är Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize och Trabzon. Experter som lyckas med provet accepterar att arbeta i en av dessa provinser som byråns generalsekretariat anser lämpligt. Interna revisorer och juridiska rådgivare kommer att vara anställda i provinsen Trabzon där byråns huvudkontor ligger.


För detaljer om annons KLICKA HÄR


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser