Mellersta Anatoliens utvecklingsbyrå kommer att rekrytera 8 kontrakterad personal

Mellersta Anatoliens utvecklingsbyrå kommer att rekrytera 8 kontrakterad personal
Mellersta Anatoliens utvecklingsbyrå kommer att rekrytera 8 kontrakterad personal

Republiken Turkiets centrala anatoliska utvecklingsbyrå (ORAN), publicerad i officiella tidningen daterad 15/7/2018 och numrerad 30479, artikel 4 andra stycket i presidentdekretet om organisation av anslutna, närstående institutioner och organisationer och andra institutioner och organisationer (g) ) och artikel 187 och bestämmelserna i fjärde stycket i bilaga 200 till lagdekret daterad 27/6/1989 och numrerade 375 och publicerade i officiella tidningen daterad 28/29/5 och numrerade 2019 inom ramen för bestämmelserna i personalförordningen för utvecklingsbyråer.


Villig att tjäna utvecklingen och utvecklingen av provinserna Kayseri, Sivas och Yozgat, begåvade, dynamiska, analytiska tänkande, benägna lagarbete, självsäkra, öppna för kommunikation, positivt tänkande, produktiva, kunna anpassa sig till förändrade arbetsförhållanden, avancerad behärskning av ett eller flera främmande språk och 5 (fem) experter utan resehinder, 1 (en) expert som kommer att utses till juridisk rådgivare och 2 (två) supportpersonal kommer att rekryteras.

Central Anatolia Development Agency har sitt huvudkontor i Kayseri och dess verksamhetsområde är provinserna Kayseri, Sivas och Yozgat. Av denna anledning anses kandidater som ansökte om rekryteringsmeddelandet och lyckats med provet ha accepterat och åtagit sig att arbeta i någon av dessa provinser som myndigheten anser lämpligt.

För detaljer om annons KLICKA HÄR


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser