Istanbul flygplats blev "Kina-vänlig flygplats"

Istanbul flygplats blev "Kina-vänlig flygplats"
Istanbul flygplats blev "Kina-vänlig flygplats"

Toppmötet i Istanbul, Turkiet om global omlastningsnav genom att flytta flygflygplats, "Airport Friendly China" tilldelades certifikatet.


Istanbul Airport utvecklade produkter och tjänster exklusivt för kinesiska gäster och blev den första terminalbyggnaden i världen som genomförde projektet "China Friendly Airport" i ett komplett sortiment.

Unik arkitektur, stark infrastruktur, överlägsen teknik och erbjuder högsta passagerarupplevelse på den internationella arenan i Turkiet för att framgångsrikt representera Istanbuls flygplats, den kinesiska gästen För att förbättra reseupplevelsen som ett resultat av applikationen som lanserade certifikatet "China Friendly Airport" gavs.

Istanbul flygplats, som ansågs värdig certifikatet "China Friendly Airport" som konsulatet gav vid ceremonin som deltog i Folkrepubliken Kinas generalkonsul till Istanbul, Cui Wei, lyckades bli den första terminalbyggnaden i världen som helt genomförde projektet inom detta område. Projektet var utformat för att förvandla den tid som tillbringades på flygplatsen för kinesiska gäster till en unik upplevelse och för att säkerställa att de har en trevlig tid på Istanbuls flygplats.

Kinesisktalande personal och kinesiska skyltar på Istanbul flygplats ...

För att göra varje ögonblick på flygplatsen bekvämare och roligare för kinesiska gäster har många "passagerarvänliga" applikationer också implementerats. Medan särskilda incheckningsområden tilldelades passagerare som kommer från Kina, görs innovationer som flyg till Kina från samma flygzon, flyginformationsskärmar är på kinesiska och biljettbehandlingsskärmar översätts till kinesiska.

Inklusive konton av Istanbuls flygplats i ekosystemet för sociala mediekanaler som Weibo & Wechat som används av kinesiska passagerare, inklusive det kinesiska språket i IGA Istanbul Airport mobilapplikation, närvaron av varmvattenberedare på ankomst- och avgångsvåningarna, texten "Välkommen" på passagerarbryggorna och Övningar genomfördes för att göra kinesiska gäster bekvämare på flygplatsen med de kinesisktalande personalens speciella uniformer.

På flyg från Kina, med kinesiska meddelanden som ska göras inne i flygplanet och kinesiska skyltar i nästan alla delar av flygplatsen, har allt för kinesiska gäster beaktats.

Syftet är att få kinesiska gäster att känna sig hemma.

Genom att göra utvärderingar vid ceremonin uppgav IGA Airport Operations Chief Executive Officer och General Manager Kadri Samsunlu att de strävar efter att få kinesiska gäster att känna sig "hemma" med de "passagerarvänliga" applikationer de implementerar på flygplatsen.

Samsunlu uppmärksamhet på den gamla vänskapen mellan Kina och Turkiet, Istanbul Airport "China Friendly Airport" för förbindelserna mellan de två länderna har betonat att de erbjuder med ett positivt bidrag.

"Vi strävar efter att öka antalet kinesiska flygbolag och passagerare som kommer till Istanbuls flygplats"

Tala vid ceremonin, Samsunlu; Vi är mycket nöjda med att Istanbul Airport har fått certifikatet "China Friendly Airport". Kina är ett viktigt land för oss, vi har många historiska, kulturella och ekonomiska förbindelser. Vi arbetar för att återuppliva den historiska "Silk Road" mellan de två länderna med flyg. På ett sätt som bidrar till vårt lands turism vill vi att våra gäster från Kina ska prata om deras unika upplevelse på Istanbuls flygplats när de återvänder till sitt land och att de känner att de är hemma. Vårt mål är att öka antalet kinesiska flygbolag som organiserar flyg till Istanbuls flygplats de närmaste åren och att föra fler passagerare till vårt land från Folkrepubliken Kina. Vi strävar efter att skapa ett nätverk där kinesiska passagerare som reser till Europa kan resa från Istanbuls flygplats som överföringsplats. I den riktningen planerar vi att ytterligare öka vår "passagerarvänliga" praxis under den kommande perioden.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar