Boztepe kabelbilanläggning och det omvända huset öppnade i Ordu

Boztepe linbana och backhuset i armén öppnade igen
Boztepe linbana och backhuset i armén öppnade igen

Linbanan, som tillhandahåller transport till Boztepe, som är visningsterrassen i Ordu Altınordu, och Ters Ev, som bidrar till stadens turism, började tjäna.


Nya regler från normalt baserat på tillämpningen av sociala tillhandahållande och hygienförhållanden för linbanan och Reverse Home, den första dagen det öppnades igen för besökare från hela besöket av Turkiets såg intensivt intresse.

"MATERIAL OCH OMVÄNDIG HEM ARMYTURISM är viktigt"

Besökare som använder linbanan och tjänsten Reverse House sa: ”Vi kom för att resa till Ordu med din familj. Även om vi kom hit för första gången gillade vi det väldigt mycket. Ters Ev och linbanan är en tjänst som bidrar väsentligt till turismen i Ordu. Vi gick igenom några steg innan vi använde dessa tjänster. Våra bränder mättes, vi desinficerades 360 grader i den desinficerade tunneln och vi fick följa de sociala avståndsreglerna som anges. Vi var mycket nöjda med allt som det borde vara, ”sa de.


Var den första att kommentera

Yorumlar