ORBEL undertecknat rabattprotokoll för lärare och studenter

orbel och arméens nationella utbildningsdirektorat undertecknade ett samarbetsprotokoll
orbel och arméens nationella utbildningsdirektorat undertecknade ett samarbetsprotokoll

Samarbetsprotokoll undertecknades mellan ORBEL A.Ş., ett dotterbolag till Ordu Metropolitan Municipality och Provinaldirektoratet för nationell utbildning. Samarbetsprotokoll, lärare, studenter och föräldrar till studenter för Teleferik, Ters Ev, Çambaşı Naturanläggningar kommer att hållas i kampanjen kommer att göras i aktiviteterna för kollektiv användning avgifter.

Följaktligen söks följande element i de aktiviteter som kommer att genomföras av lärare, studenter och föräldrar till de offentliga skolorna, privata skolor och provinsdirektoratet för nationell utbildning i Ordu.

Minst 10 på en dag och maximalt 100 grupper av människor kan dra nytta av; Det är skyldigt att meddela ORBEL A.Ş. skriftligen minst 10 dagar i förväg, att utföra aktiviteterna i grupper som inte är individuella och att betala avgifterna i förväg till ORBEL A.Ş.

KAMPANJE 31 KAN ANVÄNDA TILL 2020

31 Maj Priserna gäller till 2020.

Altınordu Faciliteter;

orbel och arméens nationella utbildningsdirektorat undertecknade samarbetsprotokoll
orbel och arméens nationella utbildningsdirektorat undertecknade samarbetsprotokoll

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar