KIPTAS Silivri 4: e etappen Socialt boende i morgon

kiptas silivri etap låda för utbyte av bostäder i morgon
kiptas silivri etap låda för utbyte av bostäder i morgon

Lottceremonin för KIPTAS Silivri Sociala hus i fjärde etappen kommer att hållas i morgon. Ekrem İmamoğlu, presidenten för IMM, kommer också att delta i ceremonin som kommer att äga rum i närvaro av en notar. Projektet, där 4 gånger det totala antalet lägenheter gjordes, väckte stor uppmärksamhet från invånarna i Istanbul.


I KIPTAS fjärde etapp sociala hus kommer lotteriet att hållas i morgon klockan 4 för att bestämma rätten för lägenheterna. KIPTAS General Manager Ali Kurt kommer också att vara närvarande vid ceremonin, som kommer att äga rum i närvaro av en notar, med deltagande av İBBs president Ekrem Imamoglu.

ANSÖKAN FÖR 30 GOLV AV NUMMERET AV BOLIGER

Projektet, som har totalt 1.396 30 lägenheter, väckte stor uppmärksamhet från Istanbul-invånarna med ett antal ansökningar ungefär 27 gånger antalet lägenheter. Dragningen kommer att slutföras 28-2020 juni XNUMX, med totalt tre tävlingar, åtskilda av applikationstyper och lägenhetstyper, på grund av intensiv applikation.

PRIORITET TILL PRIVILEGERADE GRUPPER

Lottericeremonin kommer att hållas främst för familjer av martyrer, krig, funktionshindrade personer, änkor, föräldralösa, funktionshindrade och vårdpersonal minst 40 procent. Dragningen av de privilegierade grupperna kommer att bestämmas genom att rita partier.

2 bostäder bestående av 1 + 50 stängda kök reserverades för varje privilegierad grupp. Med dragningen kommer 50 huvudrättsinnehavare och 150 reservmedlemmar att bestämmas för varje privilegiegrupp.

Lottotrekningen som börjar klockan 27 på lördagen den 2020 juni 10.00; Det kommer att byggas för lägenheter som består av 552 2 + 1 stängda kök. Totalt kommer 552 huvudrättsinnehavare och 1.656 XNUMX ersättare att bestämmas.

Lottotrekningen, som börjar klockan 28 på söndagen 2020 juni 10.00, kommer att hållas för lägenheter som består av 474 2 + 1 öppna kök och 220 3 + 1 stängda kök. För lägenheter som består av 2 + 1 öppna kök, kommer 474 huvudrättighetsinnehavare och 1.422 3 ersättare att bestämmas. För lägenheter bestående av 1 + 220 stängda kök bestäms 660 permanenta ägare och XNUMX suppleanter. Kontraktsprocessen kommer att initieras genom att kontakta de viktigaste rättighetsinnehavarna och suppleanterna i slutet av dragningen. Lottdragningar kommer att sändas live på KİPTAŞs sociala mediekonton.

Grundades den 13 juni

Den banbrytande ceremonin för KIPTAS Silivri Sociala hus i fjärde etappen hölls den 4 juni med ceremonin vid İBB: s president Ekrem İmamoğlu. Silivri 13th Stage är ett bostadsprojekt som inkluderar dess natur och har sociala faciliteter. Den har 4 kvadratmeter balkonger, 5 + 2, 1 + 3 lägenheter, där användningen av nyttigt utrymme är högt, hållbart landskapsområde, lekplatser, funktionshindrade vägar, gatubutiker.Var den första att kommentera

Yorumlar