ETİ Gruvföretag kommer att rekrytera 43 kontinuerliga arbetare

kött gruvföretag kommer att göra kontinuerliga arbetsköp
kött gruvföretag kommer att göra kontinuerliga arbetsköp

Enligt bestämmelserna i förordningen om förfaranden och principer som ska tillämpas vid rekrytering av anställda till offentliga institutioner och organisationer för att säkerställa att 43 fast anställda, vars egenskaper anges i tabellen nedan, kan rekryteras från Generaldirektoratet för ETİ Mmaden Enterprises till Bigadiç Boron Operations Directorate (Bigadiç / BALIKESİR). En begäran om arbetskraft gjordes från direktoratet och vår begäran begärdes att offentliggöras 29.06.2020.


Provinsavdelningen sade arbetskraft som hänvisas till av annonsen, Turkiets affärsråd den 29.06.2020 : www.iskur.gov.tr Anbudsgivarna måste följa meddelandet.

För detaljer om annons KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar