Alfa Romeo och Jeep syftar till att bryta rekord 2020

alfa romeo och jeep syftar också till att bryta rekord
alfa romeo och jeep syftar också till att bryta rekord

Alfa Romeo och Jeep varumärkesdirektör Fancy Free, 5 månaders premiumbilmarknad med prestanda för både varumärkesandelar och årets slutmål i Turkiet. Suslu uppgav att premiummarknaden, som förväntas bli 55 tusen med coronavirusprocessen, kan stänga året på nivån 45 tusen, säger: ”Förlusterna inträffade i april och maj. Vi förväntar oss att marknaden kommer att bli mer livlig under nästa period. Som Alfa Romeo och Jeep strävar vi efter att öka vår marknadsandel på premiummarknaden med 4 poäng till 10 procent. Vi uppdaterade vårt försäljningsmål till 4 500 2015 stycken parallellt med marknaden. När vi gör det kommer vi att ha brutit med 4 300 rekord för 2022, trots pandemin. ” Süslü tillade att i linje med Jeeps varumärkesvision 10 syftar de till att bli det fjärde varumärket på premiummarknaden, överstigande XNUMX tusen dammar, med ett produktsortiment som endast består av SUV: er.


Alfa Romeo och Jeep delade sina nuvarande mål vid årets slut genom att utvärdera årets första fem månader. Uttryckt att båda varumärkena kommer att öka sin marknadsandel med det momentum de kommer att uppnå under andra halvåret, uttalade varumärkesdirektör Özgür Süslü att de kommer att nå en bred publik i premiumklassen, särskilt med de nya Jeep-modellerna som kommer att säljas.

”Vi strävar efter att få 10 procent av aktiemarknaden”

Med betoning av att Alfa Romeo och Jeep ökade sin försäljning med 40 procent under årets första fem månader, sa Süslü: ”Vår marknadsprognos var 550 tusen i början av året. I detta förväntade vi oss en premiummarknad på 55 tusen. För oss själva sätter vi 130 5 mål med en tillväxt på 500 procent. Vårt mål var att öka vår andel med 10 poäng på premiummarknaden genom att nå 4 procent marknadsandel. Med den pandemiprocess som upplevdes under de senaste tre månaderna uppdaterade vi vår prognos till 3 tusen enheter. Efter förlusterna i april och maj räknar vi med att marknaden kommer att leva under nästa period. Vi upprätthåller vårt tioprocentiga marknadsandelmål för Alfa Romeo och Jeep. Vi uppdaterade vårt försäljningsmål till 470 10 4 stycken parallellt med marknaden. Om vi ​​gör det kommer vi att ha brutit med 500 2015 rekord för 4 under den pandemiska perioden. ”

Fancy att ge information om nya modeller och motoralternativ kommer att finnas till salu i Turkiet, "Compass flyttade produktion till Europa, kommer att ersätta det mer ambitiösa sättet på marknaden. Vi kommer att utöka vår plats i den här klassen med det nya 1.3-liters eldfyrmotorn med 1.6 liter och 4 liters dieselmotor. En annan viktig innovation som vi kommer att introducera på marknaden i år är Compass 1.0xe Plug-in Hybrid. ” Özgür Süslü meddelade att ett nytt motoralternativ kommer att läggas till i Renegade i juli, och informerade om att Renegade med XNUMX liters turbodriven ny generation FireFly-motor kommer att vara den mest tillgängliga modellen i Jeep-produktsortimentet.

"Jeep Compass kommer att vara mycket mer självhäftande nu, med tre nya motoralternativ, en hybrid"

Fancy Free, Compass, och betonade att de viktigaste innovationerna i år, den snabbast växande klassen av Compass Turkey påminde om att inom det kompakta SUV-marknaden. "Kompakta SUV: er står för 20 procent av marknaden," sade Fancy. Även om endast 6 procent av denna marknad består av 4 × 4-modeller, har Compass vädjat till kunden i en viss del av marknaden med endast 4 × 4-alternativ fram till idag. Även om vi har 4 procent marknadsandel på 4 × 16-delen av marknaden, begränsade bristen på 4 × 2-alternativ vår potential. Kompass, som förnyas och flyttas till Europa, kommer att ta sin plats på marknaden mer ambitiöst. Med det nya 1.3 Firefly-motorens bensin automatiska alternativ och 1.6-dieselmotoralternativet kommer vi att utvidga vårt sortiment i denna klass. En annan viktig innovation som vi kommer att introducera på marknaden i år är Compass 4xe Plug-in Hybrid. Vi planerar att introducera denna modell, som är utrustad med plug-in hybridtekniken i den nya generationens turbo Firefly-motor med en volym på 1.3 liter, i september eller oktober. Vi sålde 5 Compass under de första fem månaderna. Vi har totalt 250 försäljningsmål för året. Kompass kommer att bli vår mest ambitiösa och viktiga modell med Renegade under den kommande perioden. ”

“Renegade med 1.0 turbomotor kommer med ett försäljningspris på 189 tusen 900 TL”

Özgür Süslü meddelade att Renegade är den tredje mest föredragna modellen i sin klass med 5 försäljning under årets första fem månader. Nu meddelade Özgür Süslü att ett nytt motoralternativ kommer att inkluderas i modellens produktsortiment i juli. Özgür Süslü sade: ”Med den nya generationen FireFly-motor med 922 liters turboladdad turboladdare kommer Renegade att vara ett miljövänligt alternativ med 1.0 gram koldioxidutsläpp och ett 124 liters konsumtionsvärde. Dessutom kommer den att ta sin plats som den mest tillgängliga modellen i Jeep-produktsortimentet med ett konkurrenskraftigt startpris på 5.4 tusen 189 TL. ”

“Stort intresse för New Wrangler”

Förnyade Wranglers understryker också som såg betydande efterfrågan från Turkiet Ozgur fancy, "vi erbjuder i maj till salu i Turkiet, modernt och tekniskt i en SUV lockar uppmärksamhet Wrangler behåller sin design i form av linje. Medan den fångar åldern med sin nya grönare motor, nya infotainmentsystem och nya säkerhetssystem, fortsätter den att utveckla landskapaciteten som den är ambitiös. Vi tog med oss ​​10 av våra Wrangler-modeller som det första partiet. Alla fordon, varav 5 var förbeställda, såldes inom en vecka. Vi räknar med att intresset kommer att fortsätta i juli ”.

”Vi vill vara i topp 3 på premiummarknaden genom att bara sälja SUV-er”

”Under den period vi var i så förstod vi återigen naturens betydelse. Med människor som drar sig tillbaka till sina hem på grund av pandemin har naturen återvänt. Vi som Jeep-varumärket är ett varumärke som omfattar natur och äventyr. Från och med nu kommer vi gradvis att sammanföra de modeller som minimerar vår påverkan på miljön utan att ge upp våra landskapaciteter. 4xe kommer att vara den första länken till detta, ”Özgür Süslü delade också målen för Jeeps framtidsvision i sitt uttalande. Süslü sa: ”Under de senaste åren har SUV-vinden blåst i världen. Medan 2018 miljoner SUV: er säljs i världen 32, förväntar vi oss att denna siffra kommer att nå 2022 miljoner år 40. Jeeps framtidsvision är att en av varje fem SUV: er som säljs över hela världen är Jeep. När vi tittar på Turkiet fram till 5 sålde SUV: er cirka 2018 tusen enheter år 100 denna siffra 2022 tusen till 250 tusen Förvänta sig att bandet ska växa. Vårt mål för 300 är att nå 2022 tusen genom att sälja en av var 15 SUV: er. När vi gör detta kommer vi att vara ett av det sällsynta SUV-märket till mer än 10 tusen dammar på Turkiets marknad. Detta väcker oss väldigt mycket. Vi vill bara gå in genom att sälja SUV på premiummarknaden bland de bästa tre spelarna i Turkiet, sade han.

"Vi kan ta med 500 eller 1 stycken Alfa Romeo GTA, varav endast 2 kommer att produceras"

Alfa Romeo Free påminde om att det här året firar sitt fina 110'unc år, "varumärket i 110'unks planer för attacker i Turkiet har gjort att ta bort igen. Även om den period vi är i förseningar dessa planer lite, kommer vi att vara i förgrunden under andra halvåret. När vi tittar på produktinnovationer; Renoverades i april förra Giulia och Stelvio som vi erbjuder till salu i Turkiet. Från och med september kommer vi att erbjuda Giulia och Stelvio Quadrifoglio Verde versioner. Som vi meddelade i april GTA och GTA-modellen som kommer att möta vägen 2021 med Turkiet. GTA introducerades för världen i april och lockar uppmärksamhet med sin modell som utvecklats på Quadrifoglio Verde-versionen. Det betyder bokstavligen "Lightened Grantourismo". 100 kilo lättare och 30 hk starkare. Alfa Romeo GTA har den bästa kraft-till-viktförhållandet (2,82 kg / hk) i sin klass och täcker 0-100 km på 3.6 sekunder. Tack vare den förbättrade aerodynamiken ger den mycket god hantering. Produktionen av GTA kommer att begränsas till 500 enheter. För närvarande fortsätter efterfrågan på insamlingsfasen över hela världen. 2021 kan vi ta med 1 eller 2 till vårt land. ”Var den första att kommentera

Yorumlar