Nationellt elektriskt tåg kommer att börja tjäna från slutet av året

det nationella elektriska tåget börjar fungera från slutet av året
det nationella elektriska tåget börjar fungera från slutet av året

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, Sakarya Adapazari i Turkiet Wagon Industry Corporation i distriktet (TÜVASAŞ) besökte, undersökte design och produktion för att avsluta den nationella elektriska tåguppsättningen.


Ministrarna Karaismailoğlu, sade i ett uttalande till reportrar, Turkiets första lokalt och kommer att börja tjäna från slutet av året de nationella elektriska tågen, överföring som gjorde att tåget så snart skenorna laddades ner och testades, sade han:

"Vi arbetar också med det inhemska höghastighetståget, som kan nå en hastighet på 225 kilometer i timmen"

”Vi kommer att börja driva och transportera passagerare i år. Inom projektet omfattade vi främst infrastrukturen. Prover av aluminium, karosseri och målning av sandblåsning av vårt tåg sattes i drift år 2019.

Designhastigheten för den första producerade tåguppsättningen planerades som 176 kilometer per timme och drifthastigheten som 160 kilometer. Vi arbetar också med det inhemska höghastighetståget, som kan nå driftshastigheter på 225 kilometer i timmen. Våra unga vänner inom FoU fokuserade starkt på detta efter att ha slutat vårt tåg. ”

”Nationellt tåg har varit loket i utvecklingen av den inhemska industrin”

Karaismailoğlu betonade att det nationella tåget spelar lokomotivens roll i utvecklingen av den inhemska industrin och uttryckte att de prioriterar passagerares säkerhet och komfort i tåget.

Karaismailoğlu säger att sätekapaciteten för en uppsättning av fem fordon är 324, ”Vi reserverade två av dem för våra funktionshindrade passagerare. Det kommer också att finnas specialavsnitt för våra funktionshindrade medborgare i vårt tåg. Vi använde ergonomiska passagerarsäten i de apparater vi producerade. Vi utrustade vårt tåg med säkerhet och kontroll, övervakning, automatisk stopp, helautomatisk luftkonditionering, brandvarning, ljud- och visuell passagerarinformation och kamerasystem. Trots alla dessa funktioner var vår prototypuppsättning 20 procent mer ekonomisk än motsvarigheterna. Vi fortsätter våra ansträngningar för att sänka kostnaderna. ” han talade.

Karaismailoğlu, som uttryckte att de arbetar dag och natt, och att alla försiktighetsåtgärder och säkerhetsåtgärder vidtas för att undvika problem i projektkalendrarna, uppgav Karaismailoğlu att de fortsätter att arbeta på alla byggplatser och fabriker i enlighet med rekommendationerna från Ministeriet för hälsovetenskap, berättade.

Under ledning av president Recep Tayyip Erdoğan betonade Karaismailoğlu att de har vidtagit mycket viktiga steg för att bilda den nationella industrin i järnvägen under de senaste 18 åren och fortsatte enligt följande:

”Vi kommer att ta mycket viktigare steg. Vi är stolta över att göra ett nationellt tåg med alla delar och processer från design till implementering, säkerhet till komfort i järnvägssektorn med alla våra kollegor. Vår nationella elektriska tåguppsättning kommer att erbjudas våra medborgares tjänst under ledning av vår president efter att ha slutfört fabriken och vägtesterna. Vi kommer att uppleva denna rättfärdiga stolthet och lycka tillsammans med vår nation.

Vårt inhemska nationella tågprojekt, detta produktionsmärke och exportvärde utgör det viktigaste exemplet på våra mål. Vi vill tacka vår president som har riktat oss, uppmuntrat oss och aldrig har gett sitt stöd och stärkt oss i alla våra transportsätt, tillsammans med våra land-, luft-, järnvägs- och havsrutter. Vi tackar alla våra chefer, kollegor och arbetare helhjärtat. De skapar en sådan stolthet för vårt land. ”

“Vi är på vägen till vackra dagar”

Minister Karaismailoğlu uppgav att de kommer att besöka TÜVASAŞ igen den 29 juni och sa: ”Jag hoppas att vi kommer att starta fabrikstester med alla våra vänner. Efter det kommer vi att hålla en ceremoni här den 30 augusti (Sakarya-TÜVASA hop) och förhoppningsvis börja järnvägs- och vägtest. Då hoppas jag att vi kommer att börja arbeta före årets slut och transportera passagerare. Vi kommer att leva denna stolthet tillsammans med alla våra vänner. Vi är på vägen till mycket vackra dagar. När vårt 160 km tåg är klart hoppas jag att våra vänner arbetar med stor hängivenhet för våra 225 km höga tågsatser. Vi kommer att se hans tecken så snart som möjligt och dela honom med dig här. Jag tackar alla mina vänner. ” använda uttryck.

Svar på frågor om nationellt elektriskt tåg

Nationellt elektriskt tågsats med 5 fordon har en kapacitet på 324 passagerare. Två av dessa är för funktionshindrade passagerare. Energiförbrukningen i vår tåguppsättning är 6 KW / timme per km. Den förbrukar 20 procent mindre energi än liknande tåguppsättningar. För detaljer Klicka här...
Turkey Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) producerad av National Electric Train Factory Test Kit Ceremony, företaget Sakarya, hölls på fabriken i Adapazari. Den lokala frekvensen för prototypuppsättningarna är 60 procent. När de nationella elektriska tåguppsättningarna startar massproduktion kommer de att produceras med 80 procent lokalitet. För detaljer Klicka här...
National Electric Train Set, som också är tänkt att exporteras till EU-länderna år 2023, tillverkat av TÜRASAŞ, designades och tillverkades i TSI-standarder. Vårt nationella tåg kommer att användas på alla elektriska linjer för konventionell persontransport. Dessutom är tåghastigheten, som kan integreras i förortssystem, från 160 km / h. 200 km / htogs bort till. För tågens tekniska specifikationer Klicka här...
National Electric Train Set, som också är tänkt att exporteras till EU-länderna år 2023, tillverkat av TÜRASAŞ, designades och tillverkades i TSI-standarder. Tågets hastighet är från 160 km / h. 200 km / htogs bort till. För tågens tekniska specifikationer Klicka här...
National Electric Train Set, som också är tänkt att exporteras till EU-länderna år 2023, tillverkat av TÜRASAŞ, designades och tillverkades i TSI-standarder. Tågets hastighet ökades från 160 km / h till 200 km / h. För tågens tekniska specifikationer Klicka här...
Gick betydande framsteg för den inhemska produktionen av kritisk teknik och nationella försvarsindustrier i olika sektorer inklusive Turkiet, och beslutet i denna fråga förstärktes ytterligare med det årliga investeringsprogrammet 2020. Besluten om projektet ”National Electric Train Set” som ingår i programmet utgör ett anmärkningsvärt exempel på detta. Programmet, som inledde en ny tid i fråga om lokalitet och nationalitet inom järnvägstransportsystem, kommer att ta ytterligare framsteg inom områden som att stödja den inhemska industrin, minska den tekniska kompetensen inom de områden som behövs, minska utländskt beroende och uppnå allvarliga ekonomiska vinster.


Det nationella elektriska tåget, som sattes på spåren av TÜRASAŞ den 29 juni 2020, designades om för att nå en hastighet på 200 km / h. För detaljer Klicka här...Ladda Mer

Var den första att kommentera

Yorumlar