IETT nattflyg börjar igen

iett börjar igen på natten
iett börjar igen på natten

IETT startar om nattbusstjänster som är avstängda på grund av pandemin. Från och med denna natt kommer tjänsterna att integreras med tunnelbusslinjen.


Inom ramen för åtgärderna mot coronavirus-epidemin återupptar IETT sina nattutflykter den 17 april. Med övergången till normaliseringsprocessen fortsätter de 9 IETT-linjer som kommer att börja serveras igen tills morgonen. Natttjänsterna, som kommer att fungera integrerade med Metrobus, börjar från och med den här natten, som ansluter måndag till tisdag.

IETTs 15F Beykoz-Kadıköy, E-10 Sabiha Gökçen H.-Kurtköy-Kadıköy, 19S Nyfödd - Sarıgazi-Kadıköy, 17 Pendik-Kadıköy, 130A Naval Academy-Kadıköy, 11ÜS Sultanbeyli-Üsküdar, 25G Sarıyer-Hacıosman-Mecidiyeköy-Taksim-Yenikapı, 40 Rumeli Feneri-Garipçe-Taksim, E-3 Sabiha Gökçen-4. Levent Metro-tjänster serverar 7 dagar i veckan fram till morgonen. Först, E-10 Sabiha Gökçen-Kurtköy-Kadıköy Det kommer att finnas två fordon på linjen och ett fordon på de andra linjerna.

Metrobus-linjerna kommer att fortsätta arbeta var tionde minut fram till 05.00:10 på morgonen.

LINE CODE VÄG Antal fordon
15F Beykoz-Kadıköy 1
E-10 S. GÖKÇEN-KURKÖY-KADIKÖY 2
19S NYFÖDD-SARIGAZİ-Kadıköy 1
17 Pendik-Kadıköy 1
130A DENİZ HARP SCHOOL-KADIKÖY 1
11ÜS Sultanbeyli-Uskudar 1
25G Sariyer-Hacıosman-Mecidiyekoy-FÖRDELNING-Yenikapi 1
40 RUMELI LANTERN-GARIPE-TAKSIM 1
E-3 SABİHA GÖKÇEN-4.LEVENT METRO 1


Var den första att kommentera

Yorumlar