Karsan vinner Electric Minibus Anbud i Rumänien

Karsan vann det elektriska minibussanbudet i Rumänien
Karsan vann det elektriska minibussanbudet i Rumänien

Karsan, som erbjuder moderna lösningar som kan anpassa sig till alla stad med kollektivtrafiksystem, vann anbudet för 5 elektriska minibussar i år efter att ha vunnit fem leveranser till Suceava city i Rumänien förra året. Som en del av avtalet kommer Karsan att leverera 10 Jest Electrics till Suceava i slutet av 10, varigenom 2020 Jest Electrics kommer till Rumänien i slutet av året.


Karsan, som utvecklar transportlösningar i linje med ålders mobilitetsbehov i sin fabrik i Bursa, fortsätter att vara det miljömässiga valet av rumänska städer i kollektivtrafik. Assisterande chef för Karsan Commercial Affairs Muzaffer Arpacıoğlu uttryckte sin glädje efter att han lyckats vinna detta anbud som hålls i Suceava, Rumänien: ”Vi har tjänstgjort i olika städer i Rumänien sedan 2013 med våra Karsan-märkta fordon. Vi tog våra fordon till slutanvändarna i många städer från Dej, Sibiu, Braşov till Braila. Slutligen, efter det anbud som vi vann förra året i Suceava, Rumänien, har vi tjänat med Jest Electric på vägarna i 1,5 år, och i år är vi stolta över att kunna erbjuda transportlösningar till det rumänska folket som vinnaren av 10 anbud i samma stad. Vi hoppas få 3 ytterligare Jest Electric-beställningar inom ramen för utvidgningen inom de kommande tre månaderna. Det gör oss glada att bli det föredragna varumärket genom att stärka dag för dag på den rumänska marknaden. ”

Bästa elektriska prestanda på Jest Electric!

Jest Electric, som bevisar sig med sin höga manövrerbarhet och unika passagerarkomfort, kan föredras med en BMW-elmotor som producerar 170 HP kraft och 290 Nm vridmoment och 44 och 88 kWh batterier producerade av BMW. Med en räckvidd på upp till 210 km kan Jest Electric, som visar den bästa prestandan för den lilla bussklassen på 6 meter, ladda sina batterier med 25 procent tack vare sitt regenererande bromssystem som ger energiåtervinning.

Jest Electric är utrustad med en 10,1-tums multimedia-pekskärm, helt digital instrumentpanel, nyckellös drift, USB-utgångar och ger Wi-Fi-kompatibel infrastruktur på begäran och letar inte efter personbilar i komfortdisciplin med sitt 4-hjuliga oberoende fjädring.

Turkiets ledande fordonsmärke Karsan!

Efter att ha lämnat 53 år i den turkiska fordonsindustrin har Karsan producerat i sina moderna anläggningar för världens ledande varumärken, inklusive sitt eget varumärke, inom segmentet för kommersiella fordon sedan starten. Karsans fabrik i Bursa Hasanağa har producerat kommersiella fordon sedan 1981 och kan producera 19 870 fordon per år på en enda skift.

Det har struktur. Hasanağa Factory, utformad med flexibilitet för att producera alla typer av fordon från personbilar till tunga lastbilar, minibussar och bussar, är 30 km från Bursa centrum och ligger på en total yta på 91 tusen kvadratmeter, varav 207 tusen kvadratmeter är stängd.

I mer än 50 år är bilindustrin i Turkiets Karsan belägen på den enda oberoende bilproducenten för flera varumärken, tillsammans med sina affärspartners och licensgivare i linje med visionen om att utveckla nya och derivat av befintliga produkter inom godstransporter och persontransporter syftar till att äga rum i alla segment. Karsan fortsätter sin verksamhet för att utveckla och leverera ”innovativa produkter och tjänster”, ”från idé till marknad” inom kollektivtrafiksegmentet och strävar efter att stärka affärsområdet Huvudtillverkare / OEM. Karsan hanterar hela bilkedjan, från FoU till produktion, från marknadsföring till försäljning och eftermarknadsaktiviteter.

Idag producerar Karsan nya H350 lätta nyttofordon för Hyundai Motor Company (HMC), 10-12-18 m bussar för Menarinibus och Jest, Atak och Star-modellerna under eget märke. Dessutom producerar den 100 procent elektriska modeller från Jest Electric och Atak Electric som en del av samarbetet med världsgiganten BMW. Förutom fordonstillverkning tillhandahåller Karsan också industritjänster i sin fabrik som ligger i den organiserade industriområdet.

Hibya News AgencyVar den första att kommentera

Yorumlar