Karsan Jest EV bär BMW-anläggningspersonal!

bsan fabrikspersonal bär gesthuset
bsan fabrikspersonal bär gesthuset

Jest Electric, fordonet från den inhemska tillverkaren Karsan utrustad med BMW i batteriteknologi, som erbjuder transportlösningar som är lämpliga för ålders mobilitet, fortsätter att vara favoriten bland europeiska elittransportföretag.


Jest Electric, fordonet från den inhemska tillverkaren Karsan utrustad med BMW i batteriteknologi, som erbjuder transportlösningar som är lämpliga för era mobilitet, fortsätter att vara favoriten hos europeiska elittransportföretag. I detta sammanhang föredrogs också Karsan Jest Electric av Stanglmeier, som bedriver BMW-fabrikspersonalen i Tyskland. Med leveransen från Karsans tyska återförsäljare Quantron användes en Jest EV för transport av personal inom anläggningens campus hos den världsberömda tyska fordonstillverkaren BMW.

fortsätta med säkra steg mot att bli ett globalt varumärke Turkiets inhemska tillverkare av kommersiella fordon Karsan, som är utrustad med de ursprungliga måtten och det överlägsna batteriteknologiska verktyget Jester fortsätter att vara att föredra av European Electric. I detta sammanhang levererade Karsan ett Jest Electric-fordon till företaget Stanglmeier, som tillhandahåller tjänster inom persontransport i Tyskland. Med leverans av Karsans tyska återförsäljare Quantron föredrogs Jest EV att användas för persontransporter inom anläggningen hos den världsberömda tyska fordonstillverkaren BMW i München. Efter tekniska och drivande utbildningar från Stanglmeier-företaget till de berörda myndigheterna av Karsan-återförsäljaren Quantron, började Jest EV genomföra miljövänliga transporter inom BMW-anläggningen med sin elektriska struktur.

Kompakt och elektriskt: Jest Electric

6-meter lågbaserade Jest Electric; Genom att producera 170 HP kraft och 290 Nm vridmoment kan BMW-produktionen föredras med elmotor och 44 och 88 kWh batterier producerade av BMW. Med en räckvidd på upp till 210 km kan Jest Elektrics bästa klassklassiga prestanda ladda sina batterier med 25 procent tack vare sitt regenererande bromssystem som ger energiåtervinning. Karsan Jest Electric, som sticker ut med sin höga manöverbarhet, rymliga inredning, kompakta dimensioner, smidighet i smala gator, dynamisk design och klättringsprestanda, belyser framtiden med sina tysta resor. Karsan Jest Electric, utrustad med en 10,1-tums multimedia-pekskärm, helt digital instrumentpanel, nyckellös drift, USB-utgångar och tillhandahåller Wi-Fi-kompatibel infrastruktur på begäran, letar inte efter personbilar i komfortdisciplin med sitt 4-hjuliga oberoende upphängningssystem.

Turkiets ledande fordonsmärke Karsan!

Efter att ha lämnat 54 år efter i den turkiska fordonsindustrin har Karsan producerat i sina moderna anläggningar för världens ledande varumärken, inklusive sitt eget varumärke, inom segmentet för kommersiella fordon sedan starten. Karsans fabrik i Bursa Hasanağa har producerat kommersiella fordon sedan 1981 och har en struktur som kan producera 19 870 fordon per år på en enda skift. Hasanağa Factory, utformad för att vara tillräckligt flexibel för att producera alla typer av fordon från personbilar till tunga lastbilar, minibussar och bussar, är 30 km från Bursa centrum och ligger på en total yta på 91 tusen kvadratmeter, varav 207 tusen kvadratmeter är stängd.

I mer än 50 år är bilindustrin i Turkiets Karsan belägen på den enda oberoende bilproducenten för flera varumärken, tillsammans med sina affärspartners och licensgivare i linje med visionen om att utveckla nya och derivat av befintliga produkter inom godstransporter och persontransporter syftar till att äga rum i alla segment. Karsan fortsätter sin verksamhet för att utveckla och leverera ”innovativa produkter och tjänster”, ”från idé till marknad” inom kollektivtrafiksegmentet och strävar efter att stärka affärsområdet Huvudtillverkare / OEM. Karsan hanterar hela bilkedjan, från FoU till produktion, från marknadsföring till försäljning och eftermarknadsaktiviteter.

Idag producerar Karsan nya H350 lätta nyttofordon för Hyundai Motor Company (HMC), 10-12-18 m bussar för Menarinibus och Jest, Atak och Star-modellerna under eget märke. Dessutom producerar den 100 procent elektriska modeller från Jest Electric och Atak Electric som en del av samarbetet med världsgiganten BMW. Förutom fordonstillverkning tillhandahåller Karsan också industritjänster i sin fabrik som ligger i den organiserade industriområdet.

Hibya News Agency


Var den första att kommentera

Yorumlar