President Çalışkan besöker General Manager Yazıcı

generalordförande, general, besökte skrivaren
generalordförande, general, besökte skrivaren

Kenan Çalışkan, ordförande för transportombudet-Sen, TCDD Taşımacılık A.Ş. Han besökte chefen för Kamuran Yazıcı på sitt kontor och begärde att intervjuerna om titel och förändring av titel skulle genomföras igen.


TCDD Taşımacılık A.Ş. General Manager Kamuran Yazıcı sade till president Çalışkan: ”Kampanjintervjuerna kan inte hållas på grund av de begränsningar som införts på grund av coronavirusepidemin, och att intervjuer är obligatoriska från slutet av begränsningarna.

General Manager Yazıcı tillade att om begränsningarna fortsätter längre än väntat kan de också genomföra intervjuer via videokonferensmetod.

I sitt möte med General Manager Yazıcı, överförde president Çalışkan också personalen förfrågningar angående organisationsstruktureringsaktiviteter som institutionen genomförde.Var den första att kommentera

Yorumlar