Ministeriet för kultur och turism för att anskaffa 20 inspektörer

ministeriet för kultur och turism kommer att göra inspektörer
ministeriet för kultur och turism kommer att göra inspektörer

Ministeriet för kultur och turism kommer att rekrytera cirka 20 inspektörer och chefer för den muntliga tentamen.


Från och med den 26 mars 2020 kommer ministeriet att rekrytera högst 20 inspektörer och chefinspektörer bland dem som gick in i de offentliga förvaltningarna inom ramen för den allmänna budgeten med en yrkesspecifik tävlingsexamen och underkastas en färdighetsexamen efter ett specifikt utbildningsprogram.

Den muntliga tentamen på inköp, vars ansökningar kommer att slutföras i slutet av 22 maj, kommer att hållas mellan 8-12 juni.

Kandidater kommer att kunna lämna in sina ansökningar personligen till servicebyggnaden för ministeriets inspektionsråd vid Hacı Bayram Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi (Old Court of Accounting Building), nr: 4, A Blok, Ulus-Altındağ / Ankara eller via e-post via adress till ordförandeskapets teftiskurulu@ktb.gov.tr .

Kandidaterna måste ha varit minst fem år i inspektörer, revisorer och kontrollörer, inklusive den tid som har använts i assistent eller praktik, eller de har förtjänat dessa titlar förutsatt att de har denna arbetsperiod.Var den första att kommentera

Yorumlar