Canray Transportation Signature på Alstoms första nollutsläppståg

kantransport kommer att underteckna det första tåget i Alstom med nollutsläpp
kantransport kommer att underteckna det första tåget i Alstom med nollutsläpp

Canray Transportation, som lägger till en ny i sina samarbeten med Alstom, ett av världens ledande företag inom järnvägstransportsektorn, har nyligen blivit leverantör av världens första vätgasutsläppståg, utvecklat av Alstom.


Canray Transportation, som ger ett starkt samarbete med Alstom, som tjänar världen inom järnvägstransportsektorn och fortsätter sina ansträngningar för framtidens transport med nya projekt, kommer också att underteckna sitt första vätgasutsläppståg i världen. Alstoms Coradia i-LINT-plattform, som arbetar med nollutsläpp utvecklade i Salzgitter produktionsområde i Tyskland, har framgångsrikt gått igenom alla valideringstester.

FÖRSTA BESTÄLLNINGARNA tas

I tågplattformen, vars första beställningar mottogs, tog Canray sin plats som leverantör av interiörklädningsgruppen, särskilt takmodulerna, passagerarbagage och sidoväggar. Redogörelse för ämnet sa Canray Transportation General Manager Ramazan Uçar, ”Det är en källa för stolthet för oss att delta i denna plattform som fungerar med nollutsläpp under denna period då ren transport är huvudprincipen. Samarbetet med branschens innovationsledare i ett sådant innovativt projekt är också en källa till spänning för Yeşilova Holding-gruppen, vars framtida metall tillverkas med aluminium ”.

Tåget, kallad Coradia iLint, drivs av väte och avger endast vattenånga när det kör. En vätgasbränsletank, belägen på taket på tåget, kommer att ladda de stora litiumjonbatterierna kontinuerligt för att ge den kraft som tåget behöver.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar