Uludag Winter Festival kartongsläde tävlingen har gått sönder

Uludag Winter Festival kartongsläde tävlingen har gått sönder
Uludag Winter Festival kartongsläde tävlingen har gått sönder

Vinnarna av Carton Girl-tävlingen som hölls inom ramen för Uludağ Winter Festival, som arrangerades för fjärde gången i år av Bursa Metropolitan Municipality, belönades med guld. Priset på första, andra och tredje plats i två olika grupper delades ut av Ahmet Bayhan, chef för avdelningen för press och PR för Metropolitan Municipality.


Tävlingen, där deltagarna på Uludağ vinterfestivals andra dag visade stort intresse och 36 personer tävlade, hölls på den andra utvecklingszonen Kurbağakaya Teleferik Station Square. Prisutdelningen för evenemanget, som slog igenom, hölls i samma område. Evenemanget, som organiserades i samordning med Metropolitan Municipality och Bursa Tourism Promotion Union, planerades i kategorierna "Best Design" och "Best Time". I kategorin 'Bästa design' kom Enes Balta först med 2 poäng, Hüma Yılmaz med 85 poäng och Muratcan Turan med 80 poäng. I kategorin 'Bästa tid' kom Hüma Yılmaz först med 75 meter, Ömer Eymen på andra plats med 64 meter och Abdullah Coşar tredje med 55 meter. Vinnarna belönades med fullt pris, den andra med halvan och den tredje med en fjärdedel guld.

I sitt uttalande vid prisutdelningen påminde Ahmet Bayhan, chef för Metropolitan Municipality Press and Public Relations, att de har organiserat kartongsläde i två år och uppgav att de försöker vidareutveckla evenemanget under de kommande åren. Med uppgift om att liknande organisationer hölls i Ryssland och Skandinavien, och olika och anmärkningsvärda mönster i Bursa dök också upp i tävlingen, tackade Bayhan dem som bidrog till evenemanget.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar