Träning för 109 kandidater startade i Istanbul

Träning av kvinnliga tränarkandidater startade i Istanbul
Träning av kvinnliga tränarkandidater startade i Istanbul

METRO İSTANBUL, ett dotterbolag till İBB, startade utbildningen av 109 kvinnliga kandidater för tågförare. General Manager Özgür Soy, som kom tillsammans med kandidaterna, uppgav att de syftar till att öka sysselsättningen för kvinnor och sa: ”Folkets liv anförtros dig. Det är därför våra utbildningsstandarder är mycket höga. ”


Turkiets största operatör av urbana järnvägssystem Istanbul Metropolitan kommun (IMM), ett dotterbolag till METRO INC ISTANBUL, lägga till familjen av nya lokförare. 109 kvinnliga tågförare startade sina utbildningar i syfte att öka kvinnors sysselsättning.

“VI VILL KVINNOR ATT TAGA MER PLATS I FÖRETAGSLIV”

Kandidaterna träffade METRO İSTANBUL AŞ General Manager Özgür Soy vid frukosten innan de startade utbildningarna. Özgür Soy betonade att utbildning i tågkörning är ett av IMM: s viktiga områden, och betonade också vikten av kvinnors sysselsättning. "Vi vill att kvinnor ska vara mer involverade i affärslivet, särskilt i IMM," sa Soy.

”MENNES LIVSFÖRHÅLLANDE FÖR DIG ...”

Özgür Soy noterade att tågkörningen är ett viktigt ansvar, och rådde kandidaterna: ”Människors liv anförtros dig. Du kommer att transportera tusentals människor som tar tåget du använder varje dag. Det är därför våra utbildningsstandarder är mycket höga. Av den anledningen måste jag varna er alla och varna er för detta, en mycket utmanande utbildningsprocess väntar på er. Du måste arbeta hårt och koncentrera dig bra för en mycket bra träningsprocess. Om du kommer hit, om du ger dig själv och vill ha detta jobb, som jag ser i dina ögon det ljuset, den önskan; det finns ingen anledning för dig att inte lyckas. Jag önskar er all framgång. ”

4 MÅNADER TEKNISK OCH TEORETISK UTBILDNING

Med snabb och bekväm transport till mer än 2 miljoner invånare i Istanbul varje dag går tågförare som arbetar på METRO İSTANBUL AŞ intensiv utbildning. Kandidater utvalda från ansökningarna från Kariyer.ibb.istanbul deltar i Train Drivers Training Program som varar i fyra månader. I slutet av denna utmanande utbildning, där tekniska och teoretiska lektioner ges, kommer framgångsrika kandidater att starta sitt jobb genom att ta sina märken.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar