Med Turkiet undertecknade Memorandum of Understanding mellan Pakistan Railways

Pakistan järnvägar undertecknades samförståndsavtal med Turkiet
Pakistan järnvägar undertecknades samförståndsavtal med Turkiet

Pakistan och Turkiet högnivå Strategic samarbetsrådet VI. möte hölls i Islamabad, Pakistans huvudstad, under ordförande av president Recep Tayyip Erdogan.


Den turkiska delegationen som ordförande av Selim Dursun, vice minister för transport och infrastruktur, och delegationen som deltog i förhandlingarna på vår organisations vägnar, var ordförande av Metin Akbaş.

Arbetsgruppen möte TOBB (Turkiet Chambers och börserna unionen), som arrangerades av balen (Great Anatolia Logistics) är företrädare för ECO (Ekonomiska samarbetsorganisationen) frågor för att återuppta sin tid Islamabad-Teheran-Istanbul container tåg förhandlades.

Dessutom Transport och infrastruktur Biträdande Selim Dursun och utkast som undertecknats av Pakistan Railway Ministry Under "Republiken Turkiet Transport och infrastruktur Ministeriet med Pakistan Memorandum of Understanding mot samarbete i järnvägsområdet mellan järnvägsdepartementet" i samtalen hölls.

Det förutses att samarbetet mellan de två länderna kan nå upp till 3 miljarder dollar inom ramen för nämnda Memorandum of Understanding, som förutsätter ett brett innehållssamarbete inom järnvägsområdet, särskilt för upphandling, produktion, rehabilitering, underhåll och reparation av bogserade fordon och komponenter för utveckling av järnvägstransporter.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar