Tünektepe Teleferik transporterade 2019 tusen människor till toppmötet 500

Under tunektepe ropeway transporterade tusen människor till toppen
Under tunektepe ropeway transporterade tusen människor till toppen

Antalya Metropolitan Municipality ANET A.Ş. Tünektepe Teleferik-anläggningen, rekreationsområdena Sarısu och Topçam, Kadın Plajı och Zıp Zıp-parken, som drivs av Tektek, bröt besökarnas rekord 2019. Över 2 miljoner människor besökte anläggningarna under året.


Antalyas toppmöte på 605 höjder Tünektepe-linbanan och sociala anläggningen, både sommaren och vintern, besegrade besökarna. Tünektepe Teleferik, som också är en favorit bland lokala och utländska semesterfirare som kom till staden, transporterade 2019 tusen människor till toppmötet 500. Besökare tittade på den omättliga utsikten över Antalya från Tünektepe, där de åkte med linbana. Teleferik Café som ligger vid anläggningen välkomnade också sina gäster med sin unika smak och unika utsikt.

EN MILJON PICNISKA MÖTARE

ANET A.Ş. drivs av naturen, havet, grön och bekväm service med en magnifik skönhet i picknickområdet översvämmad med Sarısu och Topçam strandpromenad. Totalt besökte 1 miljon 125 tusen människor båda promenadområdena under året. Sarısu rekreationsområde 950 tusen, Topçam rekreationsområde tjänade 175 tusen människor. Medborgare med sina familjer tyckte om picknick och grillfest, gick i havet.

ZIP ZIP PARK FILLED MOVED

Turkiets största inomhus nöjespark var en mötesplats för barn under hela året Pogo Pogo Park. Zıp Zıp Park var värd 2019 tusen små gäster under 180. Barnen hade kul på lekplatserna.

NJUT AV TEA OCH VISNING I TOPHANE

Kaleici Tophane Tea Garden, som erbjuder möjligheten att titta på den omättliga utsikten över den historiska Kaleici, det djupblå Medelhavet och Beydaglari, var också värd för 300 XNUMX människor under året. Lokala och utländska gäster smuttade på sitt te och tittade på den omättliga utsikten över Kaleiçi och havet från Tophane.

Kvinnors strandöversikt över sommaren

Metropolitan Municipality-företaget ANET AŞ. som drivs av kvinnors strand under sommarsäsongen, 75 XNUMX kvinnor underhöll. Anläggningen, som tjänar i rekreationsområdet Sarısu, blev mötesplatsen för tusentals lokala och utländska kvinnor under varma sommardagar. Restaurangen inkluderar en restaurang, buffé, konditori, turkiskt bad, lekplats, vandringsled för funktionshindrade medborgare och en gratis strand.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar