Tillfälligt arrangemang för ESHOT-expeditioner på grund av Göztepe-Beşiktaş-match

tillfälligt arrangemang för eshot-expeditioner på grund av goztepe besiktas maci
tillfälligt arrangemang för eshot-expeditioner på grund av goztepe besiktas maci

På grund av öppningen av Göztepe Gürsel Aksel Stadium i Güzelyalı kommer vissa vägar att stängas i regionen på söndag 26 januari. Rutorna för de kommunala bussarna som använder dessa vägar kommer också att ändras.


Trafikarrangemang gjordes på söndag 26 januari på grund av öppningen av Göztepe Gürsel Aksel Stadium i Güzelyalı. Med tanke på trafikdensiteten och säkerhetsriskerna i regionen på grund av Göztepe-Beşiktaş-matchen som skulle spelas klockan 16.00:19 beslutade provinsiella säkerhetsrådet att stänga delen av Mithatpaşa-gatan mellan gatan 1/XNUMX och Fahrettin Altay för trafiken från morgonen. I enlighet med detta beslut omorganiserade ESHOTs generaldirektorat tillfälligt rutterna för bussar som tillhandahåller kollektivtrafik.

Bussar nr 5, 6, 7, 24, 25 och 480

Det sista stoppet för bussar nummer 5, 6, 7, 24, 25 och 480, som kom från riktningen Narlıdere, Balçova, Kavacık och Oyun Köyü, och tog det sista stoppet vid Üçkuyular İskele, togs till Esentepe. Kollektivtrafik till Üçkuyular İskele kommer att göras med ringtjänster mellan Fahrettin Altay-torget och Üçkuyular İskele.

Buss 486

Bussen nummer 486, som betjänar Oyak-webbplatsen, kommer till Üçkuyular Iskele med Martyr Major Ali Official Tufan Street efter Fahrettin Altay Square. Denna buss kommer att återvända från Balçova Kahveler Interchange efter Deniz Feneri Street i riktning mot Oyak Sitesi; Fahrettin kommer till Oyak Site via Altay Square.

Bussar 17, 650, 671, 690 och 873

17, 650, 671, 690 och 873 bussar som tar det sista stoppet vid Fahrettin Altay Transfer Center efter motorvägen; kommer att använda Balçova-korsningen på motorvägen, återvända från Balçova Kahveler-korsningen och nå överföringscentret.

Buss 510

Buss 510, som kör mellan Gaziemir och Balçova, kommer att använda avvägsseparationen Balçova, återvända från korsningen Balçova Kahveler och fortsätta i riktning mot Fahrettin Altay Square och Balçova.

Buss 202

Bussnummer 202 som är anslutet till flygplatsen tar passagerare från Fahrettin Altay Square och når flygplatsen genom motorvägen efter att ha återvänt från korsningen Balçova Kahveler efter Deniz Feneri Sokak mot flygplatsen. Denna buss fortsätter på vägen till Mustafa Kemal Sahil Boulevard genom att använda Şehit Binbaşı Ali Official Tufan Street efter Fahrettin Altay Square i riktning mot Cumhuriyet Square.

Linje 10 fungerar inte

Den Üçkuyular İskele - Konak-buss nummer 10 med Mithatpaşa-gatan kommer att vara ur drift under perioden då avsnittet av Mithatpaşa-gatan mellan gatan 19/1 och Fahrettin Altay Square är stängd för trafik.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar