Palandöken-festivalen strömmar till sportentusiaster

palandoken festival lockar sportfans
palandoken festival lockar sportfans

Palandöken-festivalen, anordnad av Erzurum Metropolitan Municipality vid Palandöken Ski Center, översvämmades av sportentusiaster.

Konstgjord isklättring, cykling, isskulpturer och många andra aktiviteter i utvärderingen av festivalen, inklusive borgmästaren i Erzurum Metropolitan Municipality Mehmet Sekmen, "full av färgglada aktiviteter full av varandra med festivalen för vinturism och vintersport i vinden," sade han. 5-10 Om de sa att ett mästerskap eller bergskidåkning skulle hållas i Palandöken för XNUMX-XNUMX år sedan, skulle ingen tro det. För när det gäller Palandöken kommer skidåkning att tänka på den tiden, sa Başkan president Sekmen.

Pal Vi har fått en sådan identitet och kvalitet för Palandöken under de senaste 6 åren sedan vi tillträdde; När det gäller Palandöken började till och med adrenalinkällorna. Eftersom vi tog en ny vision för vinterturism i Erzurum; Vi har inte bara begränsat vinterturismen till skidåkning utan också integrerat den med vintersport. Faktum är att med de nationella och internationella organisationer som vi är värd i Erzurum skapar vi en allmän medvetenhet om Palandöken och Erzurum. Eftersom den viktigaste faktorn i turismen är charm och beröm vara Palandöken. Det finns en miljö i Palandöken som ger möjligheter till natur och adrenalinsport, och vi kommer att släppa loss denna potential genom Allahs ledighet. Medan man sätter målet ”1 miljon turister” framför Erzurum; vi utvärderar dessa potentialer. Vi fortsätter att gå framåt med bestämda steg mot detta mål. "Samtidigt professionella klättrare, byggd Palandöken Ski och Turkiets första konstgjord is klättervägg gjort viktiga vid Ice Park.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar