De flesta föremål glömda i Kabataş Bağcılar spårvagnslinje

spårvagnslinje glömt de flesta artiklar
spårvagnslinje glömt de flesta artiklar

Enligt meddelandena som mottogs av den vita tabellen i Istanbul Metropolitan Municipality glömde 2019 4.043 personer sina ägodelar i tunnelbana och spårvagnar 2019. Den mest glömda linjen är spårvagnslinjen Kabataş-Bağcılar, medan den mest glömda varan är väskan. En av de vanligaste ansökningarna som gjorts av Istanbulites till Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) White Table under 2019 var anmälan om förlorad egendom. Enligt ansökningarna; År 4 glömde 43 XNUMX XNUMX personer en artikel i tågtransporter som tunnelbana, spårvagn och kabelbanor.

Spårvagnslinjen Kabataş-Bağcılar är i första hand ...


Enligt informationen från vitbordsdata från Metro Istanbul var den mest missade linjen Kabataş-Bağcılar spårvagnslinje med 1202 fall. Detta följdes av Yenikapı-Hacıosman med 724 ärenden, Yenikapı-Atatürk flygplats med 601 fall, Yenikapı-Kirazlı tunnelbanelinjer med 438 fall.

3 95 XNUMX passagerare tappade väskorna ...

Medborgare rapporterade att de tappade väskorna mest i applikationer avseende järnvägssystem under hela året. Rapporterade att 3 95 643 passagerare tappade väskorna på fordon eller stationer. Den mest glömda artikeln efter påsen var elektroniska artiklar med 202 fall. Han informerade om att han tappade 91 passagerarpengar, 12 passagerarguld och XNUMX passagerare tappade sin valuta på stationerna och fordonen.

273 artiklar hittades och gavs till ägaren ...

År 2019 hittades 4 av 43 tusen 273 personer som ansökte om ansökan om förlorad egendom till İBB White Table-team av arbetet för personal från Metro Istanbul och säkerhetsstyrkor och levererades till sina ägare. Passagerare i evenemang som förlust och stöld i kollektivtrafiken; de kan göra sina ansökningar genom att gå till stationschefen där incidenten inträffade eller genom att ringa 153 White Table Line. De glömda föremålen i fordonen skickas till Lost and Found Office i slutet av dagen. Enligt de ansökningar som är registrerade vid det vita bordet görs en undersökning mellan dessa artiklar och passageraren informeras nästa dag om ansökan. Objekten som inte har rapporterats på 15 dagar skickas till IETT Lost Office Office.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar