Tekira Junction Smart Junction System löser trafikdensitet

Tekira-korsningen löser trafikdensiteten med det smarta korsningssystemet
Tekira-korsningen löser trafikdensiteten med det smarta korsningssystemet

Tekirdağ Metropolitan Municipality, Istanbul Metropolitan Municipality Informatics och Smart City Technologies Inc. Som ett resultat av projektet som det genomförde i samarbete med (İSBAK), löste Tekira Interchange Smart Junction System, som genomfördes, i stor utsträckning trafikdensiteten i Government Avenue och Köprübaşı.


Med den signaliserade korsningsuppsättningen och trafikarrangemanget vid Tekira-korsningen i distriktet Süleymanpaşa fick medborgarna korsa vägen säkrare och trafikdensiteten minskades genom att reglera fordonstrafiken.

President Kadir Albayrak: "Trafikuppsättningen kommer att reduceras med systemets avveckling"

Tekirdağ borgmästare Kadir Albayrak säger att arrangemanget är oerhört fördelaktigt, ”Vi fortsätter att genomföra våra mänskliga inriktade projekt för att lösa problem. Både fordonet och gågatan har tagits under kontroll med det smarta korsningssystemet vi har implementerat vid Tekira-korsningen. Med denna applikation kan transport tillhandahållas från Cumhuriyet Square till vår kommunbyggnad på kort tid. Vi får extremt positiv feedback från våra medborgare. När systemet avvecklas kommer trafikdensiteten att minska ytterligare. Lycka till våra medborgare. ”

Orsaken till trafikdensitet i Köprübaşı Plats i det förflutna Felaktiga rekonstruktionsapplikationer

President Kadir Albayrak, som konstaterade att de felaktiga reglerna tidigare har orsakat trafikproblem i distriktscentret, sa: Som det är känt har vårt distrikt Süleymanpaşa upplevt en stor urban tillväxt på grund av befolkningsökningen. Trafikdensiteten upplevs på grund av de smala och fysiska förhållandena på vägarna i de gamla bosättningarna i distriktscentret. Det viktigaste skälet till trafikdensiteten i Köprübaşı är att etablera en marknadsplats i regionen på 90-talet och att tillåta Tekirdağ kommun att bygga ett stort köpcentrum under serviceperioden 2004-2009. Medan befolkningen i vårt Süleymanpaşa-distrikt ökar har framtidsutsikterna inte observerats och felaktiga ansökningar har gjorts. ”

Alternativa sätt till permanent lösning

President Kadir Albayrak, som konstaterade att de arbetar för att få en permanent lösning på trafikproblemet, vars ursprung går tillbaka i årtionden, med en mänsklig inriktning, säger: ”Det nya korsningsarrangemanget vi har gjort har stora fördelar när det gäller att lindra trafiken i regionen. Vår grundstrategi för en mer effektiv och permanent lösning är att rikta fordon till olika rutter genom att göra alternativa rutter. Vi fortsätter våra expropriationsinsatser för en koppling mellan Köprübaşı Mevki och Çevre Yolu. Från Hürriyet och Gündoğdu stadsdelar till Muratlı Caddesi; Vi fortsätter vårt arbete på Soğancılar Street, en ny väg som kommer att tillhandahålla transport till basaren och spela en viktig roll i anslutningarna till Ringvägen. När våra alternativa vägarbeten är klar kommer det att bli stor lättnad i stadstrafiken. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar