Borgmästare Altay gjorde ett uttalande om Konya Metro och andra investeringar

president altay konya tunnelbana och andra investeringar gjorde ett uttalande
president altay konya tunnelbana och andra investeringar gjorde ett uttalande

Borgmästare i Konya Metropolitan Municipality Ugur Ibrahim Altay, träffade pressmedlemmarna i Konya och gjorde utvärderingen av agendan.

Ugur Ibrahim Altay, borgmästare i Konya Metropolitan Municipality, träffade företrädare för lokala och nationella pressorganisationer i staden och utvärderade dagordningen. World Kommuner Association medordförande i Konya och Turkiet är mycket viktigt när det gäller representationen av betona president Altai, Konya Metro, Ardıçlı TOKI, talade om investeringen avgörande för Konya som en ny industritomt.

Seljuk Convention Center i organiserade program talade på borgmästaren Ugur Ibrahim Altay, Förenta World Union of kommuner och städer och lokala regeringar Association (UCLG), erinrar om valda medordförande av uppgiften, var det oerhört viktigt när det gäller representation i Turkiet och Konya sade han.

Vi bevittnade realiseringen av en dröm i Konya

Borgmästare Altay, som uttalade sig om den senaste statusen för investeringarna i Konya, sa att de bevittnade förverkligandet av en dröm om Konya med tunnelbaneanbudet. Vid korsningen mellan Fatah Street och Kışla Street började 10 tusen människor bredvid gymnasiet 30 tusen kvadratmeter bredvid byggandet av huvudbyggnadsplatsen ge information till president Altay, ”21.1 kilometerlängd arbete kommer att vara den första etappen av 22-stationen. Anbud är den största offentliga investeringen i Konya. 1 miljarder 190 miljoner euro kommer att investeras. Med tanke på att Konya-Ankara YHT är en investering på 1 miljarder dollar förstår vi hur viktigt arbetet är för Konya. Arbetet är planerat att vara klart under 4 år. Köp av fordon genomfördes av Konya Metropolitan Municipality. Under den senaste perioden kommer alla fordonsinköp av Konya att genomföras av transport- och infrastrukturministeriet. ”

TRAFISKA ALTERNATIVA TRE NYA GATAR

Borgmästare Altay underströk att de vill slutföra processen så snart som möjligt genom att ge Konya minst besvär under metrokonstruktionsprocessen och sa: ”Vi förväntar oss också en viss förståelse från Konyas befolkning. Eftersom tillfälliga problem kommer att uppstå för permanenta lösningar. Samtidigt pågår expropriationsarbeten för att öppna tre nya gator i Karatay, Meram och Seljuk för att underlätta trafiken. Sultan Abdulhamid Khan Street, Celaleddin Karatay Street och Ismail Ketenci Street öppnar tre alternativa gator för att skapa en ny plan. I 2023 kommer vi att börja använda Konya Metro. Jag önskar att det kommer att vara till nytta för vår stad redan ”.

KONYA VARA EN INDUSTRIELL WEBBPLATS

Borgmästare Altay fortsatte sitt tal genom att dela en viktig framsteg inom transporten av gammal industri och Karatay industri: Vid denna tidpunkt gjorde vår 2-fack 776-medborgare en preliminär ansökan och både betalningsvillkor och kvadratmeter i butikerna bestämdes. I slutet av månaden började TOKI ta emot officiella ansökningar via banker. 2 bin 473 medborgare har officiellt registrerat. Vår förregistrerade medborgare 303 registrerade sig inte. De fick en ytterligare period på 1 veckor och 100 medborgare ansökte om mer. 8 Procentandel Ett viktigt steg har tagits för att säkerställa att företagets totala rättighetsägande ägs av Eski Sanayi och Karatay Sanayi. Vi hoppas att byggarbeten kommer att starta där under våren. Förhoppningsvis kommer vi att bygga en industri som kommer att föra våra hantverkare till framtiden så snart som möjligt

KONSTRUKTION AV 1057-BOLIG I ARDIÇLI BEHANDLAR MYCKET RASKT

Borgmästare Altay uppgav att de hade genomfört ett av sina löften. ”Det fanns en otrolig efterfrågan på sociala bostäder i Konya. Som ett resultat av våra förhandlingar med TOKI identifierades ägarna av 1.057-bostäder i Ardıçlı. Ett anbud hölls för första gången i Konya i den organiserade industriområdet med en grupp medborgare, funktionshindrade, pensionärer, martyrer, änkor, föräldralösa barn och veteraner på grund av att de var sociala bostäder. Byggandet av 1.057-bostaden pågår för närvarande. Byggandet går mycket snabbt. Vi har inte möjlighet att lägga grunden för det vi gör. På grund av den stora efterfrågan fortsätter ett andra 1.000-bostadsprojekt. Förhoppningsvis kommer TOKI att återuppta driften av en andra 1.000-bostad i Ardıçlı-området. En stad byggs med sina skolor, moské och sociala områden. Jag önskar att detta ska vara till nytta för vår stad ”.

VI FÖRBEREDA ALLA SLÄNGER AV CEREMONIER

Konya är också i en viktig förberedelse i dessa dagar och betonar president Altay, 746. I Vuslat-årsdagens internationella jubileumsprogram kommer Konya att vara värd för tiotusentals besökare från hela världen, och som storstadsområdet har de gjort alla typer av förberedelser, och öppningsceremonin i december 7 Minister för miljö och urbanisering Murat Institution, kultur och turistminister Mehmet Nuri Ersoy och hälsominister Fahrettin Koca där han säger att han kommer att delta.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar