Inget steg tillbaka i Kartepe kabelbilsprojekt

inget steg tillbaka i kartepe linbilsprojekt
inget steg tillbaka i kartepe linbilsprojekt

Mustafa Kocaman, borgmästare i Kartepe kommun, träffade huvudmannen för grannskapet 32 i kommunens möteshall. Borgmästare Kocaman T Ropeway-projektet i Derbent är ett projekt som har skött och missats i många år. Vi står på det med precision. Uppsägning av kontraktet är ett viktigt steg i denna process eftersom det inte uppfyller kraven med det befintliga företaget. ”

Mustafa Kocaman, borgmästare i Kartepe kommun, träffade biträdande borgmästare, enhetschefer, Hüseyin Türker, ordförande för Kartepe Mukhtars Association och 32 grannchef. Borgmästare i mötet som hölls i mötesalen i Kartepes kommun Borgmästare Kocaman, medan han informerade om det arbete som gjorts i hela Kartepe, lyssnade på förfrågningar och krav.

Borgmästare Kocaman besvarade frågorna om Ropeway-projektet: Vi kommer aldrig att överväga att ge upp och ta ett steg tillbaka. Processen fortsätter som du vet. Under föregående period avslutade vi kontraktet eftersom anbudsgivaren inte kunde starta byggarbetet trots den extra perioden. Även detta är ett viktigt steg för att processen ska fortsätta. Vårt tekniska team fortsätter att arbeta på det snabbaste sättet. Jag kommer att hålla dig informerad när processen fortskrider. Jag vill att det ska leva upp så fort du vill ”. I slutet av mötet, tillsammans med simit och te, delade muhtarna sina önskemål och förslag och tackade borgmästare Kocaman.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar