Eti Mine Works General Directorate kommer att rekrytera funktionshindrade arbetare

generaldirektoratet för kött gruvföretag för att göra funktionshindrade arbetare
generaldirektoratet för kött gruvföretag för att göra funktionshindrade arbetare

Till Eti Mine Works Emet Bor Management Directorate (Emet / KÜTAHYA) lägsta utbildningsnivå Grundutbildning och högsta utbildningsnivå High School Equivalent School kandidater inaktiverade 2 för att säkerställa permanent rekrytering av fast anställda, enligt bestämmelserna i förordningen om förfaranden och rekryteringar av arbetare till offentliga institutioner och organisationer, Kütahya Arbets- och arbetsförmedlingsbyråns provinsiella direktorat Tavşanlı Service Center har begärt arbetskraft.

Sade arbetskraft annons, citerad av Service Center, Turkiet Business Council om 09.12.2019 : www.iskur.gov.tr Anbudsgivarna måste följa meddelandet.

också

För att säkerställa en permanent rekrytering av funktionshindrade 1 gymnasium och motsvarande skolakandidater till Eti Mining Enterprises Kırka Boron Operations Directorate (Seyitgazi / ESKİŞEHİR) begärdes en arbetskraft från Eskişehir provinsdirektorat för arbets- och arbetsinstitutioner enligt bestämmelserna i förordningen om förfaranden och principer för ansökningar om anställningar och anvisningar för ansökningar. .

Sade arbetskraft inlägg, hänvisade till den regionala direktoratet för Turkiet Business Council om 09.12.2019 : www.iskur.gov.tr Anbudsgivarna måste följa meddelandet.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar