Bozankaya 30 för att exportera miljoner euro till Rumänien

bozankaya att exportera miljoner euro spårvagn till Rumänien
bozankaya att exportera miljoner euro spårvagn till Rumänien

Turkiets första järnvägsfordon exportör BozankayaKommer att producera 30% 16 lågvåningsspårvagnar värda 100 miljoner euro för den rumänska staden Iaşi.

Konstruerar och tillverkar elektriska kommersiella fordon och järnvägsfordon i Ankara BozankayaVann anbudet för spårvagn 16 för Iasi, Rumänien. 18 månader kommer att vara de första leveranserna kommer att starta inom 34 månader efter kontraktets undertecknande.

Bozankayakommer att producera de bästa lösningarna för Iaşi när det gäller körkomfort och passagerarsäkerhet i de nya spårvagnarna det kommer att producera inom ramen för detta anbud. Spårvagnarna kommer att vara 30 meter långa, 5 modulerade och har ungefär 270 passagerarkapacitet. Dessa spårvagnar, som har en maximal hastighet på 70km / h, kommer att ge stor bekvämlighet i passagerare ombordstigning och boarding tack vare 100% låg golvdesign.

Turkiets inhemska design också förbättrar tunnelbanan BozankayaTidigare vann ett anbud i Bangkok Metro konsortium upprättats med Siemens Mobility och Turkiet hade presenterat de första rälsfordon export. Tunnelbanet 22, som levererades inom ramen för projektet, startade sin tjänst i december.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar