Marmaray 365 tusen passagerare per dag, 15 juli Martyrs Bridge 156 tusen fordon gynnar en dag

marmaraydan tusen passagerare om dagen juli martyrer koprusunden tusen fordon dagligen
marmaraydan tusen passagerare om dagen juli martyrer koprusunden tusen fordon dagligen

365 tusen passagerare en dag från Marmaray, 15 tusen bilar per dag från Martyrs Bridge Minister Turhan deltog i den första serien av ”City and Law Talks” -konferenser organiserade av Fatih Sultan Mehmet Vakıf University of Law Law in the Haliç Campus Conference Hall.


I sin presentation med titeln Istanbul Istanbul i fråga om Burada för transportpolicy, uttalade Turhan att transportbehovet för människor är baserat på mycket gamla tider.

Under de senaste åren, särskilt efter den republikanska historien, en snabb befolkningstillväxt i Istanbul, en oregelbunden urbanisering och struktur uppstod Turhan, men de oplanerade infrastrukturtjänsterna skapade också problem för människors dagliga liv, sade han.

Nüfus Istanbuls befolkning har ökat över 12 golvet ”

Turhan sade att ett av de viktigaste problemen i den moderna världen är transportproblemen. ”Därför fäster länder särskild vikt vid dessa frågor. De försöker övervinna problemet med transportpolitiken. Storstadsområdena å andra sidan är i framkant när transportproblem når smärtsamma nivåer. Eftersom Istanbul 15 är en av världens ledande storstadsområden med en befolkning på mer än en miljon människor, har det länge varit en av de prioriterade dagpunkterna i transportpolitiken.

Turhan påpekade att huvudfrågan i Istanbul-transport är ökningen i stadens befolkning över 70-golvet trots ökningen av 3-4-golvet under det senaste 12-året. Dessutom, när vi lägger till den ökande hastigheten för Istanbulbaserade industriella och kommersiella plattformar i regionen, blir situationen ännu värre. I själva verket med den visionära visionen gjordes den nödvändiga infrastrukturförberedelsen i tid och brotransportpolitiken skulle inte ha upplevt idag.

"15 juli Antalet fordon som passerar genom Martyrs Bridge på en dag är 156 tusen"

Turhan påminde om att Istanbuls trafikproblem var föremål för nyheter för 45 år sedan och fortsatte enligt följande:

”Stadens befolkning var 4 miljoner. Vid den tiden passerade 26 tusen fordon från Bosphorus Bridge och medborgarna klagade över att ha tillbringat mer än 1 timmar i trafiken när de åkte från en plats till en annan. Som ni vet hade vi på den tiden kompetenta och ansvarsfulla människor som hade olika åsikter om huruvida denna bro skulle byggas eller inte. 40-50 år sedan var Istanbuls trafikproblem för nyheterna i en bemärkelse att larmklockan ringde. Inga åtgärder vidtogs dock i detta avseende. Idag är stadens befolkning nära 16 miljoner. Antalet registrerade fordon är cirka 4 miljoner 200 tusen och detta har ännu inte nått mättnadspunkten. 15, som kallas idag, är antalet fordon som passerar genom Martyrs Bridge på en dag. Vid öppnandet passerade cirka 156 tusen fordon idag. Om du ber om den faktiska kapaciteten för bron, när du betygsätter den enligt serviceklassen, måste du faktiskt passera 26 tusen fordon om du passerar genom servicebryggor på en regelbunden intercity-resa. Flytande täthetskapacitet i trafiken 156 tusen. Men just nu passerar de genomsnittliga 90 tusen fordon förbi denna bro om dagen. ”

Mümkün Som vi har gjort nyligen är det möjligt att förhindra trafikproblemet och minska dess effekter ”

Turhan noterade att denna situation påverkar transporten negativt, sa Turhan:

Unuz Du ser infrastrukturanläggningarna som har passerat våra andra broar och har planerats och sammanställts av de lokala myndigheterna tidigare för att ta itu med transportproblemet i Istanbul under de senaste åren och som byggdes för att underlätta trafiken mellan de båda sidorna av Bosporen. Vi har tagit Fatih Sultan Mehmet Bridge, Eurasia Tunnel och Yavuz Sultan Selim Bridge i drift som motorväg. ”

Minister Turhan betonade vikten av de megaprojekt som nyligen har genomförts i Istanbul. Idag är det inte möjligt att lösa problemet helt men det är möjligt att förhindra ökningen av problemet exponentiellt och minska dess effekt. Detta inkluderar sociologi, ekonomi, teknik, kulturell infrastruktur och juridiska situationer. Därför står vi inför så komplicerade och mångfacetterade problem. När vi pratar om transportpolitiken i Istanbul bör vi beakta alla dessa frågor. Speciellt showen, populistiska metoder bör undvikas. Dessa tillvägagångssätt strider mot transportpolitikens art och anda. Du kommer att göra affärer, du kommer att göra ett projekt, du kommer att hantera ett projekt, du kommer att tillhandahålla service. "

Turhan sade att fordonsägarhastigheten kommer att öka med tiden och att det kommer att finnas fler fordon och vägar på vägarna. Därför behövs nya transportinfrastruktursystem i Istanbul och de bör planeras särskilt med tanke på stadens befintliga struktur och struktur.

“Genomsnittliga 365 tusen passagerare drar nytta av Marmaray”

Minister Turhan uttalade att viktiga projekt fortsätter för Istanbul och avslutade hans ord på följande sätt:

Uz Vi arbetar hårt och omsorgsfullt för att transportera Istanbuls transportinfrastruktur till en position som är värd sin glans, storlek och potential med de genomförda projekten, pågående och riktade. Marmaray, som togs i bruk under 90 årsdagen för upprättandet av vår republik, var en av dessa viktigaste ringar. Medan Marmaray transportsystem, 5,5, som fungerar i detta system, tjänar med 5-stationen under året, har 43 börjat tjäna med stopp idag och 365 tusen passagerare har nytta av denna tjänst per dag. ”sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar