Generation Road Project, 40 för att rädda miljoner människor från fattigdom

generationsprojekt kommer att rädda miljoner människor från fattigdom
generationsprojekt kommer att rädda miljoner människor från fattigdom

Enligt en studie publicerad av Världsbanken, Kina och 2013-initiativet som introducerats av initiativet Generation and Road, 7 miljoner 600 miljoner människor i extrema länder kommer 32 miljoner människor att bli av med måttlig fattigdom. Initiativet kommer också att öka 2,8 till 9,7 procent av de deltagande ländernas handelsvolym. I den globala handeln kommer 1,7 till 6,2 att öka och den globala inkomsten kommer att öka med 0,7-2,9. Hittills har 136-länder tecknat för att delta i detta initiativ ...

Cumhurbaşkanı Silk Road Economic Belt "och" 2013. Som bildades under besök av den kinesiska presidenten Xi Jinping i Centralasien och Sydostasien hösten 1. 6 har blivit en vanlig produkt som välkomnats i global skala.

Initiativet, där Xi Jinping ägnar särskild uppmärksamhet åt Kinas jubileum för 70-jubileum, förstärkte ytterligare det ömsesidiga politiska förtroendet, ekonomisk sammanhållning och mänskliga och kulturella band mellan de berörda länderna.

I slutet av juli fick 136 antalet länder som undertecknade ett samarbetscertifikat med Kina inom ramen för Generation and Road; antalet internationella organisationer ökade till 30. Projektet har också skrivits till FN: s resolutioner många gånger under titeln inşa Building the partnership of humanitetens öde ”.

Turkiet är väl positionerat i hjärtat av projektet

Inför olika påståenden från västerländska länder, Belt-och-vägsamarbete, Östra Afrika, den första motorvägen, Maldiverna första bron över havet, har Vitryssland sin egen biltillverkning. Införandet av järnvägen Mombasa-Nairobi bidrog med 50-poäng till Kenyas ekonomiska tillväxt, vilket skapade cirka 1,5 tusen arbetstillfällen i regionen.

Turkiet inom ramen för avtalet tecknades med Kina i 2015 ingick i Belt Road Project. I detta sammanhang fortsätter arbetena för Çanakkale Straw Bridge, 3 Storey Tube Crossing Project, Filyos, Çandarlı och Mersin hamnkonstruktion och Edirne-Kars höghastighetståg och järnvägsprojekt för anslutningar.

Projektet syftar till att ansluta Asien, Afrika och Europa; Detta inkluderar en investering på miljarder dollar i infrastruktur, inklusive motorvägar, järnvägar, hamnar och kraftöverföringsledningar. 21. århundradet och identifierades som ett av de största utvecklingsprojekten med Belt and Road-initiativet; konstruktion och integration av transport-, telekommunikations-, energi- och andra infrastrukturnätverk i dessa regioner, kredit- och kapitalmöjligheter för nya projekt, tull- och skattekoordinering mellan regioner och handels- och investeringsmöjligheter förväntas återupplivas.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.