TÜLOMSAŞ förbereder oss för att bygga två våningar för Volkswagen

tuloms som förbereder sig för att producera dubbeldäcksvagn för Volkswagen
tuloms som förbereder sig för att producera dubbeldäcksvagn för Volkswagen

Tysk jätte Volkswagens nya fabrik i Manisa etablerar anges när du gör förberedelser för transport på järnväg av vissa delar av Turkiet, en viktig studie verkade mer och kommer att ge en ny röst i denna fråga.

Kalkon lokomotiv och motorindustrin som (TÜLOMSAŞ) såväl som i de järnvägar motorvägar samtidigt, ett större antal "nya bilar", för att säkerställa leverans av "tvåvåningsvagn" hade beredd att producera. Källor indikerade att förberedelserna för produktion till stor del avslutades.

HaberturkOlcay Aydilek: ”Tyska Volkswagen förväntas etablera sin nya fabrik i Manisa. sade de fortsatta samtalen mellan Turkiet och Tyskland för fabriken. Handelsminister Ruhsar Pekcan, sade i ett uttalande för ett tag sedan, "Volkswagen positiva är ute efter att Turkiet för nyproduktion bil. Vi talade också med våra tyska ministrar. De gjorde sådana uttalanden. Det kommer att hållas i Manisa, även regionen är säker. ”

LAST TRANSPORT

Ministeriet för transport och infrastruktur genomför en serie studier. Vissa delar av bruket kommer att föras till Turkiet med tåg från Tyskland. Marmaray kommer också att användas för detta ändamål. Ministeriet arbetar med godstransporter i Marmaray. Det anges att studierna har avslutats i hög grad. Förutom Volkswagen kommer inhemska och utländska privata företag att kunna använda Marmaray och betala för varorna.

DUBBEL VAGON

TÜLOMSAŞ i Eskişehir visade sig vara något arbete. Man lärde sig att TÜLOMSAŞ förberedde sig för att producera "två våningar amacıyla för att säkerställa att mer" nollbilar solbränna transporteras från bältet till marknaden samtidigt som järnvägar.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

1 Kommentar

 1. tülomsas eller tüdemsaş hade hittills varit oförmögen att bygga 2-våningar bilar

Yorumlar