Ta industriell IoT till produktionsområdet

transportera industriellt jod till produktionsområdet
transportera industriellt jod till produktionsområdet

Industriella analytiska lösningar med artificiell intelligens optimerar maskin-, produktions- och kvalitetsresultat för produktion 4.0

Hitachi Vantara, ett dotterbolag till Hitachi Ltd, lanserade idag Lumada Manufacturing Insights, en svit med Internet of Industrial Objects (IIoT) -lösningar som kommer att förändra tillverkningsdatadrivna instinkter och stärka tillverkningsindustrin. Med hjälp av artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) -tekniker, Lumada Manufacturing Insights Maskinen, som stärker den digitala innovationsinfrastrukturen som krävs för produktion 4.0, är utformad för att optimera produktions- och kvalitetsresultat.

Sur Data och analyser har makten att modernisera och omvandla produktionsverksamheten, sa Brad, Brad Surak, produkt- och strategichef på Hitachi Vantara. Men för många tillverkare idag bromsar processer med äldre infrastruktur och frånkopplad programvara innovation och påverkar konkurrensfördelar, säger han. "Med Lumada Manufacturing Insights kommer kunderna att kunna ge grunden för digitala innovationsprocesser som fungerar i harmoni med sina befintliga system och programvara för att få omedelbara vinster när det gäller upptid, effektivitet och kvalitet och att initiera framtida transformationer."

Accelerera transformationer i produktionen

Lumada Manufacturing Insights tillämpar regelbundet datavetenskap baserad på förutsägbar analys för förbättringsinsatser. Lumada integreras med befintliga applikationer och erbjuder handlingsbara insikter utan att behöva ta bort och ersätta dyr produktionsutrustning eller applikationer. Lumada Manufacturing Insights stöder en mängd olika distributionsalternativ och kan köras lokalt eller i molnet.

Obby Med Hitachi Vantara, våra kunder drar nytta av vår operativa teknikkompetens och kreativa tillvägagångssätt för att påskynda sina digitala resor, sade Hit Bobby Soni, verkställande direktör, Hitachi Vantara. Med våra beprövade metoder och avancerade verktyg kan vi utforma lämpliga lösningar för våra kunder som förbättrar effektiviteten, ökar leveranshastigheten och i slutändan ger bättre affärsresultat. ”

* Erbjuder maskin, produktion och kvalitetsanalys, Lumada Manufacturing Insights rekommenderar sina kunder:

* Bygg din egen strategi för en intelligent produktionsmognadsmodell och stärka infrastrukturen för digital innovation för kontinuerlig processförbättring;

* Integrera datasilo, strandade tillgångar och data från video, LiDAR och andra avancerade sensorer för att få konkurrensfördelar;

* Använd 4M (maskin, mänskligt, material och metoder) korrelationer för rotorsakanalys i önskad skala;

* Utvärdera General Equipment Effectivity (OEE) och utvecklingsrekommendationer baserade på avancerade AI- och ML-tekniker;

* Utvärdera din schemaläggningseffektivitet och optimera för olika arbetsbelastningar, produktionshastigheter och ackumulerade perioder med arbetsorder;

* Övervaka och vägleda produktkvaliteten med förutspådda förutsägelser;

* Förbättra efterfrågan på prognos noggrannhet, produktionsplaner och efterlevnad av produktionen.

Tidiga användare ser de första fördelarna

Ericsson Inc. Vice President för strategiska industriella partnerskap och initiativ Angelica Moden, Ericsson och Hitachi Vantara, tack vare deras samarbete med Lumada Manufacturing Insights testat för att möta den förväntade ökningen av lanseringar av nya produkter sa att grunden för en digital innovation. Moden sa också: "Genom vårt partnerskap med Hitachi Vantara får vi styrkan genom att använda samma lösning som vi kommer att ge våra partnerkunder, och vi kommer att utvidga våra industriella IoT-användningsplaner baserade på våra 5G-teknologier.

Olarak Som en visionär tillverkare var vårt fokus på att påskynda förändringsförändringar, eliminera datasilo och skapa en grund för digital innovation för att påskynda vår resa mot Production 4.0, Log sa Logan Aluminium Här, sade Transformation Leader Vijay Kamineni; Ik Vi använde IIoT-verkstaden för att anpassa våra användningsplaner med prioriteringar för företagsomvandling och för att ha en färdplan för framgång med Lumada Manufacturing Insights. Vårt samarbete med Hitachi Vantara gör det möjligt för oss att definiera affärsmålen i varje led i vår omvandling och att ge tydliga resultat som kommer att påskynda vinster i effektivitet, kvalitet, säkerhet och hållbar produktion. Hitachi Vantara ger en unik IT / OT-fördel som hjälper oss på lång sikt.

Shuja Goraya, CTO på Precision Drilling Corporation, kommenterade: ”Med Hitachi Vantara sparar vi tid med industriell analys och en kraftfull Lumada-plattform för att hantera mer än 20.000 dataströmmar per utrustning per sekund, och därmed ge rätt personer handlingsbar information vid rätt tidpunkt, vilket hjälper till att fatta optimala beslut. Detta visar vår operationella kompetens och därmed vår konkurrensfördel. Vi integrerar det med Lumada Manufacturing Insights med video och information från LiDAR för presentation av affärsresultat. Süreç Vi möjliggör processoptimering genom att effektivt identifiera utvecklingsmöjligheter och förkorta leveranstider för våra kunder. Allt möjliggörs genom effektiv användning av data för att fatta bättre beslut och sedan genomföra vad vi har lärt oss konsekvent. Vi är glada över vårt strategiska partnerskap med Hitachi Vantara. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.