Istanbul Trafik redo för nytt utbildningsår

istanbul trafik är redo för nytt utbildningsår
istanbul trafik är redo för nytt utbildningsår

9, där det nya utbildningsåret börjar i Istanbul, togs för att förhindra trafikproblem på måndag. IMM, Safety och Gendarmerie kommer att arbeta tillsammans för att säkerställa trafikflödet. 06: 00-14: Kollektivtrafik mellan 00 timmar är gratis. Buss, tunnelbuss, järnvägssystem och sjöresor kommer att ökas. Föräldrar som vill ta sina barn till skolan första dagen kommer att bära skolbussen.

Turkiet kommer att börja på måndag, September 9 inom ramen för den övergripande 2019-2020 läsåret, Istanbul kommer att göra 6 792 miljoner totalt 2 796 tusen tusen tusen 674 155 39 elever per lärare i skollektioner. Åtgärder som skulle vidtas på grund av skolstart diskuterades Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) vice generalsekreterare för transport Orhan Demir som ordförande vid ett möte vid AKOM. Ministeriet för transport och infrastruktur 1. Regionalt direktorat, provinsiell direktorat för utbildning, provinsiellt säkerhetsdirektorat, provinsiell gendarmerikommando, provinsiella hälsedirektoratet, Union of Chambers of Tradesmen and Craftsmen, Istanbul Chamber of Commerce och Istanbul Public Service Vehicles Chamber, İDO A.Ş. och İBB-enheter İETT, İSPARK A.Ş. City Lines Inc. chefer deltog.

EXPERTINFORMATION U ANVÄNDER COLLECTIVE TRANSPORT ”

Experter som deltog i mötet, under de första dagarna av utbildningen för att undvika problem i trafiken för elever och föräldrar för att bli riktade till kollektivtrafik tog beslutet. Medborgarna ombads att använda kollektivtrafik och inte resa med privat fordon om de inte var mycket nödvändiga under skoltiden.

TIDEN ÖKAS

IETT, på grund av att skolorna öppnas på måndag kommer att passera vintertariffen. Expeditionerna kommer att öka med buss- och tunnelbilar. Dessutom kommer järnvägssystemet och sjötransport att läggas till passagerarnas krav kommer att uppfyllas.

TJÄNSTER FÖRFÖR DE FÖRSTA DAGFÖRDELARNA

I Istanbul public service Vehicles Room, på måndag, kommer föräldrar som vill ta sina barn till skolan att skicka ett meddelande som ska tas till tjänsterna. Således kommer medborgare att förhindras från att använda sina privata fordon under skoltimmarna. 17-servicevagnen i hela Istanbul kommer att förses med bekvämlighet för användning av skolträdgårdarna under elastning av elever och parkering. 118 SPARK parkeringsgarage runt skolorna kommer att tillhandahålla gratis service till pendelbilarna på måndag. Den fullständiga adressen och kontaktinformationen för cirka 300 tusen studenter som använder tjänsten i Istanbul kommer att tillhandahållas för chaufförerna i förväg. Nödvändiga anvisningar kommer att göras för servicebilarna att använda City Lines AŞ och İDO AŞ bilfärjor. https://tuhim.ibb.gov.tr/ som ska kontrolleras igenom.

ALLA INSTITUTIONER kommer att accepteras för fluidtrafik

I linje med de beslut som fattats vid AKOM-mötet; IMM, polis och Gendarmerie, särskilt i början av skolan i Istanbul för att arbeta i samordning för att säkerställa trafikflödet. 359 officiellt team för allmän ordning, 269 skolans brottsbekämpande tjänstemän, 1117 privat säkerhetsansvarig, 6 bin 787 Safe Training Coordination Officer kommer att tjänstgöra. Provinspolitieavdelningen kommer omedelbart att ingripa med 71 bogserbil i händelse av materialskadade olyckor på vägarna. 102-polisen kommer att tilldelas för att säkerställa trafikflödet. Mobila skollag som består av 47-team och 442-personal kommer att svara på alla typer av säkerhetsproblem framför och runt skolan på snabbast sätt och lösa problemet på plats. I de huvudsakliga artärerna och skolcirklerna kommer trafiksamordning att förhindras genom att samordna trafiken med kommunpolitiken. fordringar.

IMM-TRAFIK VIL samordna från AKOM

Institutionernas enheter som deltar i mötet med IMM-byråkrater kommer att samordna trafikflödet från AKOM under skolans första dagar. För att övervaka stadstrafiken från kamerorna kommer de blockerade vägarna att ingripas omedelbart av de berörda enheterna. 1500 kommer att tilldelas skoldistrikt för att hjälpa polisen att flyta. Med mobila EDS-fordon kommer civila trafiklag också att utföra inspektioner på vägarna. 19 kommer att finnas i huvudkärlen i den attraktiva staden för att undvika olyckor och vägstoppning. Medborgarna kommer att informeras på internet, sociala medier och mobilplattformar för att säkerställa trafikflödet. Medborgare, förfrågningar och klagomål om skolan 153 White Desk-telefon, webbplats, mobilapplikation eller sociala mediekonton kan levereras till IMM.

“Jag är känslig drivare”

IMM, förskolan i Istanbul tvärs över fotgängare 2 fack 780 slutförde markeringen. 1157 gång- och planovering målades med skylten ”Fotgängare först”. ”Jag är lyhörd förare” hängdes på signalstolpar. Affischer av dessa skyltar kommer att delas på IMM: s och andra offentliga institutioners webbplatser och sociala mediekonton innan skolan och föräldrar och elever får information.

FUNKTIONER FÄRDIGA

Arbeten kommer inte att utföras på byggarbetsplatserna under skolveckan. Alla problem som kommer att förhindra trafiken kommer att elimineras och arbetena kommer att startas gradvis senare. Befintliga studier kommer att slutföras före skolans öppningsdag.

IMM-FÖRESLUT BESLUTAD “FRI TRANSPORT I İÇİN FÖR 9 SEPTEMBER

Vid mötet som hölls i juli under ordförande av IMM: s ordförande Ekrem İmamoğlu beslutade IMM-rådet att tillhandahålla gratis kollektivtrafiktjänster den första dagen för skolans öppning tillsammans med officiella och religiösa helgdagar. Enligt beslutet kommer 9 att tillhandahålla gratis tjänster på bussar, tunnelbana, järnväg och sjöfartsfordon, som ingår i den elektroniska biljettintegrationen mellan 06: 00-14: 00 timmar på måndag.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar