TCDD transport och aserbajdsjön järnvägar kombinera sina befogenheter

tcdd transporterar kraften i Aserbajdsjan järnvägar 4
tcdd transporterar kraften i Aserbajdsjan järnvägar 4

Generaldirektör för TCDD Transport Erol Arikan träffade Cavid Gurbanov, generaldirektör för Azerbajdzjans järnvägar och en delegation med honom.

Transport TCDD Generaldirektör Erol Arikan, ledde han mötet även ordförande Mehmet Altınsoy Logistics Department, chef för handelsförbindelser samt Corporate Safety Management gick Barnes Tula View Erhan prefekt.

Vi har ett uttalande i världens järnvägssektor

Azerbajdzjan Järnvägar General Manager Arikan sa att de var glada att välkomna delegationen i Turkiet; "De två järnvägsförvaltningar BTK linje främst från Europa, däribland samarbetet med Kina - från Kina till Europa järnvägstransporter, både Turkiet och Azerbajdzjan har något att säga också. Med genomförandet av många projekt på den kinesisk-europeiska järnvägen kommer det att bli en betydande ökning av transporterna på järnvägarna. Tillsammans med brorlandet Azerbajdzjan kommer vi att göra mellankorridorn och sedan Baku-Tbilisi-Kars järnvägslinje effektivare, tillsammans kommer vi att växa och växa starkare Kard.

"Hybridvagn som ska produceras"

Generaldirektör för Azerbajdzjans järnvägar Cavid Gurbanov betonade att vissa åtgärder borde vidtas för att öka transporten av BTK-linjen. Gurbanov; Azerbajdzjan gjort en överföring av gods från Turkiet och från Europa eller hybridbilar kommer att produceras i Azerbajdzjan för att gå, sade han. Dessutom är passagerartransport mellan Azerbajdzjan och Turkiet håller på att avsluta bilarna produceras göras så snart han skulle börja flytta passagerare mellan Baku och Ankara.

Ay Undersökning av Marmaray företag "

General Manager Erol Arıkan och hans team planerade att öppna i mars med Gebze-Halkalı Baliyö Line och Marmarays pågående arbete på platsen undersöktes. Arikan också Halkalı och Sirkeci Marmaray besökte bilunderhållsverkstäderna och mottog information från myndigheterna.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar