Kayseri Transportation Inc. 2019 Carpet Field Vinterfotbollsturnering slutar

kayseri ulasim som 2019 fotbollsplan kis fotbollsturnering slutade

Kayseri Transportation Inc. "Astro Pitch Winter Football Tournament" 2019, organiserat gemensamt av Öz Transport İş Union, har avslutats.

Turneringen, som startade den 02 januari, avslutades med finalen och 3:e-4:e platsmatcherna som spelades i går som ett resultat av gruppspelet och kvalmatcherna. İK Spor tog 4:e plats genom att besegra Belsin Isletme Spor som ett resultat av straffläggningar i matchen vars normala tid slutade 4-3. I den sista matchen mötte lagen Güvenlikgücü och Deşifrespor varandra. Feyzullah GÜNDOĞDU, General Manager för Kayseri Transportation A.Ş., Mustafa TORUNTAY, ordförande för Öz Transportation Work Union, och Transportation Inc.s chefer och anställda följde matchen. Feyzullah GÜNDOĞDU och Mustafa TORUNTAY gjorde avspark tillsammans. Finalmatchen var full av spänning och strid. Med målen gjorda i matchens sista minuter vann Güvengücü med 2-0. Efter matchen ägde troféceremonin rum. Håller ett kort tal före troféceremonin, Kayseri Transportation A.Ş. General Manager Feyzullah Gündoğdu sa att turneringen var bra och trevlig och att sådana organisationer var avgörande för att sammanföra de anställda i företagets enheter. Gundogdu; "Det mest glädjande i turneringen var att det inte fanns några skador. Vi tror faktiskt att sådana organisationer har en positiv inverkan på näringslivet. Under de kommande perioderna kommer vi att fortsätta aktiviteter för att öka den interna sammanhållningen med liknande evenemang.” Gündoğdu gratulerade också laget som vann förstaplatsen genom att ta sig till finalen.

De utmärkelser som tilldelats säkerhetsstyrkan, Deşifrespor och HR Sports-aktörerna i turneringen gavs av Kayseri Transportation Inc., General Manager Feyzullah GÜNDOĞDU, VD för Self Transport Business Union Mustafa TORUNTAY. Dessutom fick utmärkelser till turneringens bästa scorer, bästa spelare och bästa målvakt. Den mest gentleman laget av turneringen var Parkcelona, ​​och Feyzullah GÜNDOĞDU och Mustafa TORUNTAY gav plåten tillsammans.