Bosporusbroar brända blå-orange på världscancerdagen

blå orange bränt i halsen
blå orange bränt i halsen

Istanbul Metropolitan Municipality upplyst Galata Tower med blå-orange ljus för att uppmärksamma 4 februari World Cancer Day. 15 Juli Martyrsbron, Fatih Sultan Mehmet Bridge och Yavuz Sultan Selim Bridge har blivit blå-orange på grund av World Cancer Day.

Den internationella organisationen för cancerkontroll (UICC) och dess internationella partnerorganisationer organiserar händelser runt om i världen för att öka medvetenheten och öka medvetenheten om cancer som orsakar miljontals dödsfall varje år.

På världscancerdagen lyser de symboliska byggnaderna i de stora städerna i världen med blå och orange färger, UICCs kampanjfärger. 4 stöder World Cancer Day-aktiviteter genom att belysa symbolverken i Istanbul.

Istanbul Metropolitan Municipality upplyst Galata Tower med blå-orange ljus för att uppmärksamma World Cancer Day. Galatatorns belysningsarbete utfördes av Istanbul Metropolitan Municipality Energy Management and Lighting Directorate. Belysningen började på kvällen och fortsatte tills morgonsolen kom upp.

15 Juli Martyrsbron, Fatih Sultan Mehmet Bridge och Yavuz Sultan Selim Bridge, en av Istanbuls viktigaste symboliska strukturer, blev också blå-orange färg för att öka medvetenheten mot cancer och öka allmänhetens medvetenhet.

4 Februari World Cancer Day firas varje år runt om i världen för att öka medvetenheten om cancer, för att bli av med de rätta misstag som är ett viktigt steg i kampen mot cancer och att nå sanningen för alla.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar