Generaldirektör Januari: ama DHMİ Bidrar till både ekonomi och anställningsgeneral

generell mudur heath dhmi bidrar till både ekonomi och sysselsättning
generell mudur heath dhmi bidrar till både ekonomi och sysselsättning

Funda Ocak, ordförande och generalchef för den statliga flygplatsmyndigheten (DHMİ), gjorde viktiga uttalanden om vår verksamhet i TRT Radio News-programmet, där han deltog som live broadcast-gäst.


I intervjun uppmanade Ocak ungdomar att göra karriärplanering inom luftfartssektorn och uppgav att luftfarten fortsätter att växa.

Chefer för generalförvaltarens uttalanden:

Med globaliseringen av luftfarten i Turkiet särskilt noteras en betydande förbättring jämfört med året 2003. Inom ramen för denna utveckling översteg antalet passagerare som använder flygbolaget, som var 34 miljoner vid den tiden, över 2018 miljoner enligt 210-data. Antalet flygplan har överskridit 2 miljoner. Dessutom hanterar vi XSUMX miljoner kvadratmeter luftrum mycket framgångsrikt.

29 I oktober, när vi inkluderade Istanbul Airport, som öppnades av vår president, nådde antalet öppna flygplatser 56.

Som jag nämnde tidigare använde vår 56 flygplats våra 210 miljoner passagerare. Naturligtvis är detta ett viktigt nummer, en viktig prestation.

Under det senaste 16-året har flygtransporter träffat vårt folk och luften har blivit ett offentligt sätt.

En viktig del av denna siffra är också sammansatt av våra passagerare som kommer från utlandet och lämnar utländsk valuta, jag kan säga att vi har uppnått ett bra antal, en bra prestation som inhemska och internationella linjer.

IZMIR ADNAN MENDERES A BEAUTIFUL LANDSPORT

Izmir Adnan Menderes Airport är en flygplats som har fått viktiga utmärkelser när det gäller arkitektur, estetik och miljövänlighet. Vår internationella flygplats är en framstående flygplats med inrikes terminaler och alla typer av utrustning för komfort hos alla inhemska och utländska passagerare.

DHMI bidrar till ekonomi och sysselsättning

DHMİ är en organisation som upprätthåller 1 miljoner kvadratmeter turkisk luftrumshantering och driver alla flygplatser över hela landet. Naturligtvis utför vår organisation en viktig sysselsättningspolitik i den meningen. Indirekt och direkt tillhandahåller 17 för närvarande tusen jobb. Tillsammans med våra fasta personal- och serviceköp har vi nått numret jag just nämnde. Naturligtvis tjänar vi också betydande intäkter från driften av dessa flygplatser. Vi spenderar en betydande del av vår inkomst på investeringar inom sektorns tjänst och för passagerarnas och flygplanets komfort. Beloppet vi investerade i år översteg 1 miljarder turkiska liras. Återigen betalar vi en aktie till statskassan varje år. Beloppet vi betalade som bolagsskatt, inkomstskatt och budgetbidrag översteg 2018 miljarder TL i 3. Med andra ord har vi investerat i sektorn av 1 miljarder pund och bidragit till ekonomin på 3 miljarder pund.

Ett viktigt inslag i vår organisation är att den befinner sig på en internationell marknad. Med globaliseringsprocessen har lufttransporter blivit mer framträdande bland alla transportvägar. Internationellt utrymme ger viktiga arbetsmöjligheter för ungdomar.

RINGA FÖR UNGE

Flygledningskontroll är ett mycket viktigt, allvarligt yrke. Både när det gäller arbetsnöjdhet och ekonomisk tillfredsställelse uppmanar jag våra ungdomar på detta område. De bör inkludera luftfartssektorn i sin portfölj för framtida planering. Jag tycker att det är dags att tänka på luftfart på allvar om de vill arbeta på ett område som är välkänt i nationell och internationell lagstiftning.

ISTANBUL LUFTHAVN ÄR EN ANNAN PROJEKT MED ALL INFRASTRUKTUR OCH SUPERSTRUKTUR TEKNISK UTRUSTNING ...

Istanbul Airport är ett av de viktigaste projekten som förklaras av Republiken Turkiens president som ett nationellt projekt som stöds av presidenten från början. Även vid öppningen beskrev de det som ett segermål, du vet ...

Ett mycket viktigt projekt är ett mästerverk som ger oss övergripande fokuspunkt i alla aspekter, finansieringsdimension, anställda och i synnerhet transitpassagerartransporter mellan våra öst- och nordaxlar. I 2012 började vi arbeta med detta och tacksamhet. När detta fantastiska projekt genomförs i alla sina faser kommer det att ge oss ett stort fördelar för vårt land när det gäller arbetstillfällen, bidrag till ekonomin och bidraget till världens civila luftfart.

2019 TARGETS AS DHMI

Som tidigare kommer 2019 att vara det första målet för att ge passagerarkomfort och flygsäkerhet. För detta fortsätter vi vårt kontinuerliga arbete. Vi har också för avsikt att ge våra bidrag till ekonomin och sysselsättningen. Vi har nya investeringar som vi har planerat och vi arbetar tillsammans som ett team. Tillsammans med våra vänner är vårt viktigaste projekt att göra DHMİ till ett internationellt globalt varumärke i 2019-året. Vi började arbeta med detta. Jag hoppas att vi i 2019 kommer att flytta detta ämne från teori till övning.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar