Världens första tågrobot i Australien

dunyanins första tågrobot i Australien
dunyanins första tågrobot i Australien

I Australien lanserade ett järn- gruvföretag Rio Tinto det helautomatiska järnvägsnätet med världens största tågrobot.

Järnvägsnätet i Pilbara, västra Australien, har en längd på cirka 800 kilometer. Tåg kör en timmes lång resa, inklusive lastning och lossning av last. Företagets talesman sa att detta system är ett första i världen.

På så sätt kan världens första stora tunga järnvägsnätet ta själv 940 miljoner dollar topp ligger i räckhåll för ett projekt. Tåg som är utrustade med helt självkontrollande programvara används för att transportera inter-port-laster.

Självkörande teknik ses på många områden i framtiden. Självkörande bilar är för närvarande en av de mest kända teknikerna. Med den vidare utvecklingen av denna teknik kan olika fordon som förare utan båt och förare utan flygplan ses.

Aktuella järnvägsanbud

Poäng 09

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar