Järnvägar blev statspolitik

järnvägar blev statspolitik
järnvägar blev statspolitik

Cahit Turhan, transport- och infrastrukturminister, efter de första åren av järnvägsrepubliken försummade att utveckla statspolitiken igen, sade han.

Transport- och infrastrukturminister Cahit Turhan, den parlamentariska planerings- och budgetkommissionen vid ministeriets presentation av årets budget 2019, 100. I konkurrens med världen med tjänster inom transport och infrastruktur rapporterades det att de syftar till att uppnå en välmående Turkiet.

Turhan betonade att de efter de första åren av republiken har gjort utvecklingen av försummade järnvägar till en statlig politik och att de har utvecklat logistisk infrastruktur och aktivitetsområden genom järnvägsinvesteringar som bidrar till ekonomin.

AKTIER AV JORDSEKTOR I TRANSPORT kommer att öka
Historiska Silk Road, Iron Silk Road med uppgift att de förvandlades till minister Turhan, öppnade denna korridor förra året, korridoren, speditörer och industrin kommer att fortsätta att tjäna, sade han. Turhan tillade att de arbetar med projekt för att minska trafiköverbelastningen i storstäder för att öka andelen och kvaliteten på järnvägssektorn inom transport och för att öppna järnvägar för konkurrens.

44 MILJON PASSAGERAR FÖR VÄXLA MED HÖGHASTIGHETSTÅG
YHT och 2009'da bekväm, snabb och modern tågresa under 40 procent av landets befolkning underströk att Turhan, YHT 44 miljoner passagerare har flyttat så långt, sade han.

Ayrılıkçeşme-Kazlıçeşme mellan 13,6 5 kilometer lång och består av Marmaray vara xnumx't bensinstationer som påminner Turhan "2013 kilometer från Gebze-Pendik, Pendik-Ayrılıkçeşme mellan 20 kilometer, Kazlıçeşme-Halkalı 19 kilometer från, arbete pågår. I början av året strävar vi efter att öppna dessa segment för verksamheten. ”

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30
 5. Anbudsmeddelande: Övergång vid Ulukışla Boğazköprü Line KM: 58 + 360

  Januari 30 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar