Goda nyheter från president Erkoç .. Yedikuyular Ski Center kommer fånga säsongen

Kahramanmaraş Metropolitan borgmästare Fatih Mehmet Erkoç, Yedikuyular Ski Center gav goda nyheter att säsongen kommer att komma ikapp.

Efter resor och utredningar i Çağlayancerit District Yedikuyular Ski Center President Erkoç, där utredningarna fick information om arbetet.

Borgmästare Erkoç sade i ett uttalande efter översynen: "Vi har under uppbyggnad av Yedikuyular Ski Centre genom Bertiz på Çağlayancerit återkomst. Alla våra team arbetar med full fart. Förhoppningsvis tränar vi den här säsongen. För närvarande är arbetet i stort sett klart. Våra byggnader är oförskämda och färdiga. Om några månader kommer allt arbete här att slutföras. "

VIKTIGT FÖR TURISM

Påpekar att Yedikuyular Ski Centre är en viktig punkt för turism, sade borgmästare Erkoç: için Denna anläggning är en viktig vändpunkt för vår turism i Kahramanmaraş. Dessa anläggningar kommer att användas både på vintern och på sommaren. På vintern skidor, på sommaren, kommer denna plats att användas som ett strandpromenadområde. Båda ropeways kommer att fungera på sommaren, våra medborgare som kommer överväldigad av värmen kan komma hit på sommaren. Eftersom denna plats är så nära. Inte bara från Kahramanmaras vinter, vår region tror vi att det skulle vara här även våra gäster från utlandet eller från hela Turkiet ", sade han.

BORGAR ÖNSKAR BÖDA

Borgmästare Erkoç uttryckte sin lycka i att uppfylla de löften som gjordes före valet och avslutade hans ord enligt följande: "Prisa, vi lever lyckan att uppfylla våra löften en efter en. Lova Gud, vi väntar på våra medborgares böner. Vi väntar på dina böner.

Vi fortsätter att arbeta med alla våra ansträngningar för att göra hela Kahramanmaraşs ansikte vackrare. Vi tackar också våra medborgare för sitt stöd till oss. "

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning